- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.241
Cumartesi günü Hatay'a slm diyosun işte azcık kalmş hadi bakalm
yağmur yağıyor burda da.
arabayı da sattım, buradan eve otobüs de yok off yürüycem eve kadar
Hahha Hatay'a deil duzceye selam vercem:))keske hatay olsa Hatay'a daha 55gun var Eceee:))
Hayir yani gezcem tabi falan deme konusma arasnda oyle dmek istedm.cikarken hbr ver o ayri.ama muhabbet esnasinda gzcem tabi evdemi oturcam deme bnce diyorm:)
iyiyim bebeğim sen nasılsın
Bn niye Hatay' 81 plaka biliyorm ya hep öyle biliyodum şuan gerçeklerle yüzleştim gibi bşy oldu hiçte dikkat etmemşm burda :44:
bende iyiyim tatlım bugün burda çok yağmur yağıyor yağmur yemekten başım ağrıdı
aynen bazılarını sölemicem tartışmak istemiyorum
Gezmeyemi gittin kıızz:) gezenti seni:) evet burdada aynı cok yağdı ya suan duruldu
Sen blrsn ama ogrenirse kizabilir.bn soyleme dmk istemedm ama anlatamadm sanirm:)disari ciktignda haber veriyosaniz normalde ver tabi.bn sadece konusurken sen askerdesin diye evde oturcak halim yk gezcem tabi anlaminda knsma dmk istiyormmm:)
kız okula gittim ya
Ne bileyim kız ben gezdin sandim:))
perşembe gezcem inş kardeşiyle[SUB][/SUB]
Kardes oldumu sıkıntı olmaz zaten istediğin kadr gez:))
ona bile çok gezme diyo ya manyak onun kardeşi bi deli güvenmiyo pek ona bana görümcelk yapmaz ya sağolsun naciden gzlediklerimi bile ona anlatıyorum
Askerdeyken iyice yediler kafayı bunlar:) hergün ne giydigimi rapor ediyorum bn sende varmi böyle bir durum:))
yok ben giydirmedklerini bile giyiyorum bi ara okula tayt gydrmezdi oh rahat rahat giyorum şmdi kardeşide diyo ay sen onu mu takıyon diye koptuk biz iyice
Ben cesaret edemiyorum ya giyemiyorum yalanda soyleyemiyorum ona:)) sen kopmussun valla hakikaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?