- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.241
Cumartesi günü Hatay'a slm diyosun işte azcık kalmş hadi bakalm![]()
Hahha Hatay'a deil duzceye selam vercem:))keske hatay olsa Hatay'a daha 55gun var Eceee:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi günü Hatay'a slm diyosun işte azcık kalmş hadi bakalm![]()
yağmur yağıyor burda da.
arabayı da sattım, buradan eve otobüs de yok off yürüycem eve kadar
Hahha Hatay'a deil duzceye selam vercem:))keske hatay olsa Hatay'a daha 55gun var Eceee:))
Hayir yani gezcem tabi falan deme konusma arasnda oyle dmek istedm.cikarken hbr ver o ayri.ama muhabbet esnasinda gzcem tabi evdemi oturcam deme bnce diyorm:)
iyiyim bebeğim sen nasılsın![]()
Bn niye Hatay' 81 plaka biliyorm ya hep öyle biliyodum şuan gerçeklerle yüzleştim gibi bşy oldu hiçte dikkat etmemşm burda :44:![]()
bende iyiyim tatlım bugün burda çok yağmur yağıyor yağmur yemekten başım ağrıdı![]()
aynen bazılarını sölemicem tartışmak istemiyorum![]()
Gezmeyemi gittin kıızz:) gezenti seni:) evet burdada aynı cok yağdı ya suan duruldu
Sen blrsn ama ogrenirse kizabilir.bn soyleme dmk istemedm ama anlatamadm sanirm:)disari ciktignda haber veriyosaniz normalde ver tabi.bn sadece konusurken sen askerdesin diye evde oturcak halim yk gezcem tabi anlaminda knsma dmk istiyormmm:)
kız okula gittim ya![]()
Ne bileyim kız ben gezdin sandim:))
perşembe gezcem inş kardeşiyle[SUB][/SUB]
Kardes oldumu sıkıntı olmaz zaten istediğin kadr gez:))
ona bile çok gezme diyo ya manyak onun kardeşi bi deli güvenmiyo pek ona bana görümcelk yapmaz ya sağolsun naciden gzlediklerimi bile ona anlatıyorum![]()
Askerdeyken iyice yediler kafayı bunlar:) hergün ne giydigimi rapor ediyorum bn sende varmi böyle bir durum:))
yok ben giydirmedklerini bile giyiyorum bi ara okula tayt gydrmezdi oh rahat rahat giyorum şmdi kardeşide diyo ay sen onu mu takıyon diye koptuk biz iyice![]()
Ben cesaret edemiyorum ya giyemiyorum yalanda soyleyemiyorum ona:)) sen kopmussun valla hakikaten:)