93/3 asker yolu bekleyenler

Heyecandandır diyecektim ama ben de nye tedirgin oldun ki sen :/

Komutan son anda Koraya izine gitmiyosun demş Korayda demş komutanım bn borc aldm biletimi ayarladm gitcem demş öfff demş komutanda tmm senin paranı vericem demş önceden demşti çünkü izine göndercem paranıda bn vericem diye.Adam cıkmş gitmş birlikten parasınıda vermemş korayın Hani bn uçak bileti almasam ortada kalcktı çocuk

Ayy gerizekalı mı bu herif yaa deli oldum artık

Ayy gerizekalı mı bu herif yaa deli oldum artık

Bilmyorm yani hadi göndermiceksn bari son günde son anda söyleme cocuk hazırlanmş sevinçli fln ozamndan snra gitmem der mi Onu geçtim izine gitceksin para ayarlarz deme bari

Bilmyorm yani hadi göndermiceksn bari son günde son anda söyleme cocuk hazırlanmş sevinçli fln ozamndan snra gitmem der mi Onu geçtim izine gitceksin para ayarlarz deme bari

Ya ciddi ciddi sorunları var bu adamın son dk bilet alacak hali yoktu herhalde. Sevinci falan geçtim askerlerde duygu yok ya (!) hadi onu anlamaz, be adam bu çocuk bilet almayacak mı yani hava alanına gidesiye dek

Ya ciddi ciddi sorunları var bu adamın son dk bilet alacak hali yoktu herhalde. Sevinci falan geçtim askerlerde duygu yok ya (!) hadi onu anlamaz, be adam bu çocuk bilet almayacak mı yani hava alanına gidesiye dek

Ya ilginç insanlar var gerçekten adam uçakla gitcegini bilmiyo bilse ztn para lafınıda etmezdi ama otobüsle gitcek diye bilip parayı vermemk nedemk ya hadi bn almasaydm bilet nolcktı bi günü orda gecicekti

anlamadım şimdi koray gelmiyo mu?????

bi de kızlar yine günahını aldım çocuğun ya aramış saat 8 de, benim telin sesi kısıktı duymamışım.

Ya ilginç insanlar var gerçekten adam uçakla gitcegini bilmiyo bilse ztn para lafınıda etmezdi ama otobüsle gitcek diye bilip parayı vermemk nedemk ya hadi bn almasaydm bilet nolcktı bi günü orda gecicekti

Eskilerin bir tabiri var yaş odunla döveceksin bunları diye aynen öyle bence

anlamadım şimdi koray gelmiyo mu?????

bi de kızlar yine günahını aldım çocuğun ya aramış saat 8 de, benim telin sesi kısıktı duymamışım.

Gelebilicek inş :18:

Arada olur öle bnde başkalarına yapıyorm onu bazen (bknz bi zamanlar Korayın teyzesi )

Bu arada ben artık şafağı 10'arlık dilimlere bölüyorum.
90 -80 -70 diye 10 günlük hedefler koydum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…