- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.341
Neyi nakil yaptrdım mı anlamadm :44:
adres değişikliği yaa
Hmmm ikametgah diyosun evet yaptırdm hemen olduNüfus müdürlüğünden yapılıyo hemen
evet ya ikametgah nakil nedir yaabnde yaptrcamda annem gitcekti bugün bnm mi gtmem gerek acaba.oturdugun yerdeki nüfus müdürlüğüne mi gttin acaba yoksa istanbulmu yada ikisinedemi gitmek lazım netten baktım anlamadm aklıma sen gldin sorayım dedim
Bn istanbula taşındım snra ikametgah adresimi değiştrmek için herhangi bi nüfus müdürlügüne gittim İstanbulda.Ordan dedm yeni adresim bu.Kayıt yaptı değiştirdi iki dk da
hmm anladım canm bnm izmirde gitmeme gerek yok o zaman iyiymiş yaa.oturcağım yeri vermem yeterli anladım canım teşekkür ederim
Handeee safagin cok guzel oldu yarn cift rakamlardasnnnn:)
Bisimi oldu tartistinizmi nolduu:/
hayatım nasılsın
Okadar kısmetsizim ki bna iş düşmüyoÖyleki yeni bi program parçası sorumlulugu verdiler iş gelsin diye
şanssızlık bizi bırakmıyor zaten seninki nerdeydi canım ya damdan düşer gibi oldu ama
Slm kizlar izin bitti efkar basladi, sizler nasilsiniz bakalim
Olsun olsun ya moral bozmak yok. Bak şunun surasında ne kaldı çift haneye düşmeye, bitirmeye. Hem güzel olmuş işte birlikte yemişsiniz asıl sıkıntılı geçen şafağı huhhuuu
Bayburtta tatlım
hmm tamam canm merak ettim nedense sorayım dedim
ben hıc öyle dusunmemıstım canım çok ıyı geldı sağol :)) onu görünce kendıme hayret ettım 6 ay nasıl onsuz durabılmısım dıye..o uzun ayrılık donemı bıttı sımdı yarısı kadar var o da artık antrenmanlı oldugumuz ıcın daha kolay gecer ( dıye umuyorum )
Olabilr tabikide unutabilrsin sor nolck sanki
başlarda konuşmadık herlde bunu çünkü hatrlayamadm hiç
Yok konuştuk ben hatrlıyorm da unutmşsndr bnde unutuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?