- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.401
Ben erken yattim zaten dun uyku bastırıyor bazen smdi bile var:)
bende aynı gün bitsin diye 9 da 10da yatıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erken yattim zaten dun uyku bastırıyor bazen smdi bile var:)
Bn sadece titiz ve duzenliyimdr burcumn özelliği cok pis bisey:)) bn biliyom kizzz oglakti:))
Şafağını yesinler![]()
Aa yas farki varmiss askerede gec gitmis sevgilinde.bnmkide gec gitti
Ayy teşekkür ederiiim. Bir hafta sonra da seni böylee görüceeeez![]()
Çift haneler hoş geldiniiiiz
Yalnız bir an evvel siz de gidiniiiiizzz be![]()
İnş ya arkanızdayım geliyorummm![]()
![]()
Ayyyy sorma Hande başıma neler gelcek hiç bilmiyorumNe götüriyim sizce giderken ya ne alınır ki :44:
Korayda diyoki artk sana gelinleri gözüyle bakıyolar.Diyorum nerden anladn bn anlarm diyoBu çocuk saf ya anlamıyo bu işlerden
![]()
evet bayağı bi yaş farkı var aramızda daha tecili vardı yanlış yazdım galiba kusura bakma yazımını bilmiyorum artık gideyim dedi gitti bence gitmeseydi keske 1 dersi kalmıştı kısaya giderdi![]()
Emrede 2yillik mezun acik ogretimden okumasi icn cok ugrastm ama bitmiyo ddi tecili bozup gtti.vardir herseyde bi hayir.iyide oldu artik geldignde onumzde engel olmycak.
Haydi kolay gelsinnn:)bence tatli tarzi bisi alip goturebilirsin
Tünaydinnn minnoşlarrr:))
Emrenin komutan gel git akilli.dengesiz.normal olmasi beklenemezdi ztn:)
Haziranda izine gndercem sizi dms.(emreyle birlikte kullanmamayi dusunen 4kisi var)emrede haziranda 40gunum kalmis oluyo gitmiycem dms:)komutanda bakariz o zmn demis.baskasinada tamam sni godermem o zmn demis.bu konu 5dk icnde konusulmus:)
Emrede nolur nolmaz dayisina hbr vermis.dayisi emekli komutan yada herhangi bi rutbeye sahip tam blmiyorm:)bgn karakolu arayip izin isini halletcek gonderilmesin diye.bende son durumlar budur:)
Haritamida hazirladm plakalara hazirim:)
Yarin tatil diyede cok mutluyum :)))
Tünaydinnn minnoşlarrr:))
Emrenin komutan gel git akilli.dengesiz.normal olmasi beklenemezdi ztn:)
Haziranda izine gndercem sizi dms.(emreyle birlikte kullanmamayi dusunen 4kisi var)emrede haziranda 40gunum kalmis oluyo gitmiycem dms:)komutanda bakariz o zmn demis.baskasinada tamam sni godermem o zmn demis.bu konu 5dk icnde konusulmus:)
Emrede nolur nolmaz dayisina hbr vermis.dayisi emekli komutan yada herhangi bi rutbeye sahip tam blmiyorm:)bgn karakolu arayip izin isini halletcek gonderilmesin diye.bende son durumlar budur:)
Haritamida hazirladm plakalara hazirim:)
Yarin tatil diyede cok mutluyum :)))
Teşekkr ederm![]()
Koray bizimkiler tatlı yemez diyodu ama bilmiyorm işte tuzluda kurupasta mı alıcam oda sanki basit kacar gibi :18: