93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyyy sorma Hande başıma neler gelcek hiç bilmiyorum :31: Ne götüriyim sizce giderken ya ne alınır ki :44:
Korayda diyoki artk sana gelinleri gözüyle bakıyolar.Diyorum nerden anladn bn anlarm diyo :1: Bu çocuk saf ya anlamıyo bu işlerden :1:

Haydi kolay gelsinnn:)bence tatli tarzi bisi alip goturebilirsin

evet bayağı bi yaş farkı var aramızda daha tecili vardı yanlış yazdım galiba kusura bakma yazımını bilmiyorum artık gideyim dedi gitti bence gitmeseydi keske 1 dersi kalmıştı kısaya giderdi:43::43:

Emrede 2yillik mezun acik ogretimden okumasi icn cok ugrastm ama bitmiyo ddi tecili bozup gtti.vardir herseyde bi hayir.iyide oldu artik geldignde onumzde engel olmycak.

Tünaydinnn minnoşlarrr:))
Emrenin komutan gel git akilli.dengesiz.normal olmasi beklenemezdi ztn:)
Haziranda izine gndercem sizi dms.(emreyle birlikte kullanmamayi dusunen 4kisi var)emrede haziranda 40gunum kalmis oluyo gitmiycem dms:)komutanda bakariz o zmn demis.baskasinada tamam sni godermem o zmn demis.bu konu 5dk icnde konusulmus:)
Emrede nolur nolmaz dayisina hbr vermis.dayisi emekli komutan yada herhangi bi rutbeye sahip tam blmiyorm:)bgn karakolu arayip izin isini halletcek gonderilmesin diye.bende son durumlar budur:)
Haritamida hazirladm plakalara hazirim:)
Yarin tatil diyede cok mutluyum :)))

Son düzenleme:
Haziranda izine gndercem sizi dms.(emreyle birlikte kullanmamayi dusunen 4kisi var)emrede haziranda 40gunum kalmis oluyo gitmiycem dms:)komutanda bakariz o zmn demis.baskasinada tamam sni godermem o zmn demis.bu konu 5dk icnde konusulmus:)
Emrede nolur nolmaz dayisina hbr vermis.dayisi emekli komutan yada herhangi bi rutbeye sahip tam blmiyorm:)bgn karakolu arayip izin isini halletcek gonderilmesin diye.bende son durumlar budur:)

aynı ecelerin komutan gibi.
zorla neden izne gönderirler ki.
istemiyor işte zorla mı yani

zorla izn mi olurmuş ya zaten hazirandan sonra 1 ayınız falan kalacak gelse ne gelmese ne:20:

Teşekkr ederm :31:
Koray bizimkiler tatlı yemez diyodu ama bilmiyorm işte tuzluda kurupasta mı alıcam oda sanki basit kacar gibi :18:

Kucuk pizzalardan al o zmn.ortaya karisik yaptir.mini maydonozlu sandvicler falan.tabi kahvaltiyami gidiyosn bu arada?yani oglende gtsen bnlar olr bnce.

Back
X