93/3 asker yolu bekleyenler

Aptala bagladim ya.telefonuma msj geldi.ekranda jandarma yazisini gorunce aklimdan resmen neler gcirdm aklimdan msji acaba kadar.emre jandarma karakolunda bnm telefonumuda bilecikte vermisti tabi bna msj attilar.kotu haber geldi bisi oldu diye.resmen elim ayagim bosaldi gozumden yas geldi.meger dolandiricalara inanmayin tarzinda msj atmislar.aklim uctu gitti resmen.kufr ettm yani isyana bagladm

zorla izn mi olurmuş ya zaten hazirandan sonra 1 ayınız falan kalacak gelse ne gelmese ne:20:

Doguda bazi yerlerde izin zorunlu canim.bu sebepten byle sorun yasiyoruz.1ay kala gelirse ztn oturur aglarm yani bunca ay gormeden beklemisim 1ay daha beklerim.gelmiycek buyuk ihtimallede komutan dengesiz onlemimizi alalim dedik o yuzden

Doguda bazi yerlerde izin zorunlu canim.bu sebepten byle sorun yasiyoruz.1ay kala gelirse ztn oturur aglarm yani bunca ay gormeden beklemisim 1ay daha beklerim.gelmiycek buyuk ihtimallede komutan dengesiz onlemimizi alalim dedik o yuzden

onu bilmiyodum tatlım izinsiz iyi dayanmışsın ama bizde son iznini kullanmamayı düşünüyoruz önleminizi alın inş izin almaz bi an önce kavuşun:21:

kızlar sevgilim kardeşini 1 hafta önce aradım nargile içmeye gidelim diye oradn ablana geçerim dedik ta 1 hafta önceden kararlaştrıldı çok bunaldığımı söledim mutlu oldum yarın için hiç plan yapmadım hatta bugünde okula gtmadm ödevler yetişsin diye bugn bi mesaj ablamn kayınvalidesi gelcekmiş ablam yardım istyo gidemicez galiba diye ablasını küçük çocuğu var bu çocuğa bakıp ablası hazırlık yapcakmış bu bi bahane mi sizce bana çok saçma geldi altı üsütü bi saat dolanıp ablasına gidicektik zaten sırf onları görücektm biz çocukla ilgilenip o hazırlığını yapabilirdi o kaadr kırıldım ki anlatamam sizce haklı mıyım yoksa fazla mı hssaslaştım:43::43::43::44:

Kizlar benimki uyumus uyanmis bi bakmis yuzugu ortadan ikiye ayrilmis ikimizde soka girdik.Buyuk bi nazar cikti sanirim ustumuzden :53:

Vizeler biter bitmez sonerin yanina gittim izmire arada gorunup cikiyorum iste burda:-) sen nasilsin nasil gidiyor sıkıntı yok insallah?

Kizlar benimki uyumus uyanmis bi bakmis yuzugu ortadan ikiye ayrilmis ikimizde soka girdik.Buyuk bi nazar cikti sanirim ustumuzden :53:

ayy ben nazara inanırım biraz. korkutucu gerçekten :53: Allah kötü gözlerden esirgesin hepimizi :nazar::nazar::nazar:
şeyma sana sorup da canını sıkmak istemezdim ama bi ara sanırım bazı sıkıntılar yaşamıştınız sonerle, o zaman bir kaç mesajına denk gelmiştim de hem şaşırmıştum hem üzülmüştüm. o sorunları tamamen çözdünüz di mi? kalbini yeniden kazanmayı bilmiş sanırım :34:

Aa basladinmi ise hadi hayirli olsun cnm:)evet arayi cok actik ne zmndir yoksun.neler yapiyosn baska hazirliklarn ne durumda:)
Bn sahsen ayni safak saymaca bi degisiklik yk iste.safaklarimiz guzellesti iyice:)

Evet canım başladım başka bi hazırlık yok. Daha düğün tarihim belli olmadı o yüzden bekliyorum herşey için tek güzel şey şafak 2 basamaklılara düştü. Sende ne var ne yok görüşmeyeli

ayy ben nazara inanırım biraz. korkutucu gerçekten :53: Allah kötü gözlerden esirgesin hepimizi :nazar::nazar::nazar:
şeyma sana sorup da canını sıkmak istemezdim ama bi ara sanırım bazı sıkıntılar yaşamıştınız sonerle, o zaman bir kaç mesajına denk gelmiştim de hem şaşırmıştum hem üzülmüştüm. o sorunları tamamen çözdünüz di mi? kalbini yeniden kazanmayı bilmiş sanırım :34:

Aynen oyle aştık allaha sukurler olsun ki ..

Aa basladinmi ise hadi hayirli olsun cnm:)evet arayi cok actik ne zmndir yoksun.neler yapiyosn baska hazirliklarn ne durumda:)
Bn sahsen ayni safak saymaca bi degisiklik yk iste.safaklarimiz guzellesti iyice:)

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 30.NİSAN. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 29 ->>> GÜMÜŞHANE'YE SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... KUBB88 ... 84

... sweet71 ... 85

... apple2 ... 86

... Kanaryam35 ... 99

... zeytinagaci ... 99

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... meritoo ... 102

... KorEc ... 106

... blss ... 106

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 166

...NeLs ... 177

... tuqbaCadi ... 177

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 190

... dilanumut ... 192

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 231

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 279

... kobayfare ... 279

... wishw ... 279

... plaslan ... 282

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

Allah'I'm şafaklarin güzelliğini bak yarabbim. Bugünlerine şükür...

kızlar sevgilim kardeşini 1 hafta önce aradım nargile içmeye gidelim diye oradn ablana geçerim dedik ta 1 hafta önceden kararlaştrıldı çok bunaldığımı söledim mutlu oldum yarın için hiç plan yapmadım hatta bugünde okula gtmadm ödevler yetişsin diye bugn bi mesaj ablamn kayınvalidesi gelcekmiş ablam yardım istyo gidemicez galiba diye ablasını küçük çocuğu var bu çocuğa bakıp ablası hazırlık yapcakmış bu bi bahane mi sizce bana çok saçma geldi altı üsütü bi saat dolanıp ablasına gidicektik zaten sırf onları görücektm biz çocukla ilgilenip o hazırlığını yapabilirdi o kaadr kırıldım ki anlatamam sizce haklı mıyım yoksa fazla mı hssaslaştım:43::43::43::44:

Bn bi bahane oldugunu dusunmedm.sn ndn byle bisi dusunuyosn?

Evet canım başladım başka bi hazırlık yok. Daha düğün tarihim belli olmadı o yüzden bekliyorum herşey için tek güzel şey şafak 2 basamaklılara düştü. Sende ne var ne yok görüşmeyeli

Ahh evet safaklar guzellesti arkandan kosuyorum bende:)
Bende ayni canim ceyiz yapmaya devam bi sknti yok cok sukur.askerlik btse daha guzel olcak hersey:)
Eksiklerin cokmu ne durumdasin

Back
X