93/3 asker yolu bekleyenler

mrhaba kızlar yarın ankara yollarına gidiyorum inşallah :52:mehtaba son 1 gün kala ne giycemi düşünerek uyandım heycan başladı :1::16:

Geçen gun bizimde mehtap vardi zaten gece inmistim izmire ne o ne ben uyuyabildik heyecandan:1: bir hafta onceden basladim ne giycem ne giycemm diye :9: Tatli heyecan bunlar ya gidene kadar on bin tane kiyafet degistirdim kafamda:1: insallah cok guzel gecer gorusmeniz sag salim kavusun insallah :31:

Geçen gun bizimde mehtap vardi zaten gece inmistim izmire ne o ne ben uyuyabildik heyecandan:1: bir hafta onceden basladim ne giycem ne giycemm diye :9: Tatli heyecan bunlar ya gidene kadar on bin tane kiyafet degistirdim kafamda:1: insallah cok guzel gecer gorusmeniz sag salim kavusun insallah :31:
aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)

aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)

Ankara cok degisken havaya sahip sabah yagmurludur kalin giyinirsin oglene dogru bir baskmissin acmis hava :-) duruma gore iki cesit kiyafet planlarsin :-) :-)

ard - arda kaç zemheri,
kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
dışarda gürül gürül akan bir dünya...
bir ben uyumadım,
kaç leylim bahar,
hasretinden prangalar eskittim.

Yanii 1 hafta falan olmasalar cidden güzel olur:1: bak bu da hayal işte bizi bi hayalimizden biri de bu aslında:1: Ayy geksinler de bi gezip tozsak:31: Tek derdimiz bu olsun be Çağla nasılsa geldiklerinde zaman bol:21:

Bizde gelince tatile gtcz planlarindayiz:)

Demi yeter ki gelsinler ve artık gelsinler be yettii !!! :14::14:

Back
X