93/3 asker yolu bekleyenler

ayrılıklar çok zor ama özlem de zor ya ... :ssz:

Aa nerden cikti bu

Gelmeni çok istiyorum, burnumda tütüyorsun resmen ama hevesim kursağımda kalıyor geri döndüğün için. Arkandan bile bakamıyorum farkında değil misin kaçar gibi giriyorum askeriyeye, koyuyor öyle bırakması, yakıp gemileri benim de atlayasım geliyor o arabaya, ya da sana kal diye yalvarasım. Ben sana bir daha veda edemem...

Yazdığı mesaj bu
:2::43::43:

Gelmeni çok istiyorum, burnumda tütüyorsun resmen ama hevesim kursağımda kalıyor geri döndüğün için. Arkandan bile bakamıyorum farkında değil misin kaçar gibi giriyorum askeriyeye, koyuyor öyle bırakması, yakıp gemileri benim de atlayasım geliyor o arabaya, ya da sana kal diye yalvarasım. Ben sana bir daha veda edemem...

Yazdığı mesaj bu

ya çok haklı... ne dese haklı... onlar için de çok zor... görüyoruz özlemimiz diner gibi oluyor 5 dk. sonra yine ayrılma düşüncesi alıyor beni. zehir oluyor o saatler de... :5:

Haklı galiba. Zor olacak ama olur demi ya, daha çoklarını da yapıyor insanlar 5 ay dururuz demi :14::14:

zor ama imkansız değil. burada bile kaç kişi var görmeden bitiren/bitirecek olan.
zor süreç olacak ama şafak karanlık DEĞİL sonunda gelecekler.
benim de tam 4 ay olacak.
şimdi gitsek görsek sarılsak falan tamam çok güzel ama otobüse bindiğimiz an ben yine 2 aydır görmemiş gibi özlemeye devam ediyorum. hiç gitmemişim gibi oluyor yani.
bence tutalım kendimizi oturalım bekleyelim..

zor ama imkansız değil. burada bile kaç kişi var görmeden bitiren/bitirecek olan.
zor süreç olacak ama şafak karanlık DEĞİL sonunda gelecekler.
benim de tam 4 ay olacak.
şimdi gitsek görsek sarılsak falan tamam çok güzel ama otobüse bindiğimiz an ben yine 2 aydır görmemiş gibi özlemeye devam ediyorum. hiç gitmemişim gibi oluyor yani.
bence tutalım kendimizi oturalım bekleyelim..

Haklısın ya kendi zorlanmam neyse de kötü oluyorum dedi daha ne desin, bencillik yapıp da gelicem ben diye tutturmak olmaz.
Yaparız biz de niye yapmayalım, hem böylece daha da güzel olur DOĞAN GÜNEŞİMİZ.
Bir gün gelecek, bir gün kalacak diyelim o zaman ...

Haklısın ya kendi zorlanmam neyse de kötü oluyorum dedi daha ne desin, bencillik yapıp da gelicem ben diye tutturmak olmaz.
Yaparız biz de niye yapmayalım, hem böylece daha da güzel olur DOĞAN GÜNEŞİMİZ.
Bir gün gelecek, bir gün kalacak diyelim o zaman ...

o 1 gün kalsa biz heyecandan burada sabahlarız di mi? :52:

İzinsiz bitirme kararı almıştık ya büyük bir değişiklik olmazsa mehtapsız bitirme kararı da aldık gibi bişey oldu ( ben de gitmicem yani ) bir daha vedalaşmayalım diye. Sanırım bu kadarına hazır değildim ben :31:

Anladım canım sıkma canını bence, okudum sevdiceginin mesajını cok haklı hem artık az bir zaman kaldı dayanip bitirirsiniz mesela bak bize ben bir kere bile gidemedim askerimin yanına o da izinlerini kullandi hep suan 2 aydan fazla oldu gormedik birbirimizi ustune bu 3 ayı da ekleyecegiz bizim de izin işi yaş gibi. Gecen gün cok kötüydü mesela zor toparladim:43: artık şafak doğan güneşe bıraktık kendimizi napalım, öyle ya da böyle gececek ben de cok fazla özledim ama dayanmak zorundayım. :5: :5:

Yazdığı mesaj bu

Yaaaa hakli cocuk.onlar icn durum daha kotu.arkalarini donup iceri girmeleri gerekiyo.akli kalıyo.snn icnde koru orda birakip gidiyosn.iki taraf icnde kotu.kalan zamanda dayanip dogan gunesi beklemek daha mantikli gbi gozukuyo

Anladım canım sıkma canını bence, okudum sevdiceginin mesajını cok haklı hem artık az bir zaman kaldı dayanip bitirirsiniz mesela bak bize ben bir kere bile gidemedim askerimin yanına o da izinlerini kullandi hep suan 2 aydan fazla oldu gormedik birbirimizi ustune bu 3 ayı da ekleyecegiz bizim de izin işi yaş gibi. Gecen gün cok kötüydü mesela zor toparladim:43: artık şafak doğan güneşe bıraktık kendimizi napalım, öyle ya da böyle gececek ben de cok fazla özledim ama dayanmak zorundayım. :5: :5:

Yaaaa hakli cocuk.onlar icn durum daha kotu.arkalarini donup iceri girmeleri gerekiyo.akli kalıyo.snn icnde koru orda birakip gidiyosn.iki taraf icnde kotu.kalan zamanda dayanip dogan gunesi beklemek daha mantikli gbi gozukuyo

El mahkum kızlar ne yapalım, askerlik işte bağladı elimizi kolumuzu. Kötü olmasın diye gitmem ben de zaten tek bir kere daha gidebilirdim o da olmayacak sanırım :31:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 03.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 26 ->>> ESKİŞEHİR'E SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 81 ->>> DÜZCE'YE SELAM YOLDA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... sweet71 ... 82

... apple2 ... 83

... Kanaryam35 ... 96

... zeytinagaci ... 96

... meritoo ... 99

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... KorEc ... 103

... blss ... 103

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 163

...NeLs ... 174

... tuqbaCadi ... 174

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 187

... dilanumut ... 189

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 228

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 276

... kobayfare ... 276

... wishw ... 276

... plaslan ... 279

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

5ay dururz deme bak bize 9.5ay sonunda kavusucaz.Al gazı brz:)

Mecbur alıcam Kübii başka şansımız yok, Aytaçımdan da aldım gazı zaten 5 ay görmezsem 10 sene salmam yalnız seni bi tarafa dedim, askerden geleyim numaramı bile değiştircem kimse aramasın çağırmasın diye yeter ki sen dayan diyo :9::9:

Mecbur alıcam Kübii başka şansımız yok, Aytaçımdan da aldım gazı zaten 5 ay görmezsem 10 sene salmam yalnız seni bi tarafa dedim, askerden geleyim numaramı bile değiştircem kimse aramasın çağırmasın diye yeter ki sen dayan diyo :9::9:

bende 4 ay görmicem:ssz: sonrada 6 ay mı ne kalıyo galiba bilmiyorum ya 5 ya 6 ay daha göremicem:14::14::14::ssz:

Hehe iyi demissin.bnde emreye dizimin dibinden ayrilma diyorm:))
Bi hizaya girsinler gelsinlerde:)dayanirsin bi sekilde geciyo zaman iste

Back
X