- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.621
Bitecek gidecekkkk mecburrrr#diren93/3
![]()
Ahahah çıldırmadık mı artık hepten Allah aşkına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitecek gidecekkkk mecburrrr#diren93/3
![]()
Ahahah çıldırmadık mı artık hepten Allah aşkına![]()
Hehe iyi demissin.bnde emreye dizimin dibinden ayrilma diyorm:))
Bi hizaya girsinler gelsinlerde:)dayanirsin bi sekilde geciyo zaman iste
Bugüne bugün huni cumhuriyetiyiz tescillendik bile![]()
İleriyi düşünme bence, şu günümüz zaten yeterince sıkıntılı![]()
şu 4 ay geçsşn diye bekliyorum zaten her şarkıda ağlıyorum ya çok pskolojim bozuk ilaç tedavisi düşünüyorum tedavi gören var mı
Sersem etmekten başka işe yaramıyorlar , hiç deneme boş yere![]()
yaz bi gelsinde alırım uyumak istiyorum butun gün
Yaa son dönemki hallerimi belgeleyip face e falan atıcam ben bakııııııın askerlik beni ne hale getirdi diye , oradan takipte kalın beni![]()
ahahah valla yapmak lazım Çağla, bu gidisle onu da yapariz biz.Ne askerlikmis pehh
![]()
Yakında delirdiyseniz siz de gelin diye bi grup falan oluşturucaz zaten kızlarla, 93/3 tozuttu çünkü öyle böyle değil
Gec bile kalmissiniz kuralim ben de geliyimartik okulda falan böyle arkadaslarim diyor bi guluyorum bi agliyorum bugun asker arabasi geciyormus gormeyim diye baska tarafa baktiriyolar gordum bi agladim sonra gulmeye basladim az gunumuz kaldi diye sasirdilar iyice tozuttum.
![]()
Ben ikisini aynı anda yapabiliyorum, hatta bir ara abarttım yemek yerken ağladım
İyi yine destekçilerin var, ben tamamen yalnızım. Hiç kimse sevdiceklerin yerini dolduramaz tabi ama insan birilerini arıyor yanında![]()
İşte askerlik böyle hale getirdi bizi, ben zaten deliydim iyice deli oldum diyorumSagolsunlar arada destek oluyorlar ama benim okulumun yolunda iki tane askeriye var bi sagda bi solda her gün doluyor gözüm alıştım artik.
Sevdiceklerin yerini hicc kimseler tutamaz, yalnız degiliz hicbirimiz canım benim bak burda ne güzel destek oluyoruz birbirimize hem de aynı duyguları hissederek.![]()
Burası da olmasa ciddi ciddi nasıl geçermiş zaman hiç bilmiyorum. Dışarıdaki adam bir yere kadar anlayabiliyor seni, artık sohbet bile edemez olduk. Sülüs diyorum anlamıyor, mehtaba melek diyen mi ararsın duygusallığıma anlam veremeyen mi en güzeli onlarla sadece havadan sudan muhabbet etmek. Burası ayrı bir güzel oldu canım ya, hiç kimseyle -henüz- yüz yüze bir tanışıklığım yok ama dostum oldu herkes. Şu askerlik bitse bile güzel anılar biriktirdik, şu askerlik bitsin birbirimizden aldığımız adreslerle nişanmış, evlilikmiş bu şafaklara, mutluluklara ortak olucaz artık uzaktan uzağa da olsa![]()
Ya biz o izne şartladık kendimizi diye oldu bir yandan da hani hayal kırıklığı oldu da ne yapalım yani 3 ay kalmış şurada. 3 ay daha dursun Ankara'da, sonra bir daha 06 plakalı araba görsem kundaklıcam yanii
Doğru diyosun Kübb ayrılmasın tabi, dediğin gibi hizaya gelsinler 365 gün boru değil 160 mı 170 mi çocuk kandırır gibi komik rakamlardan başlamıyoruz biz !![]()
Sen bilirsin ama tavsiye etmem![]()