- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.721
özledik ya nerelerdesin?
yine haftasonu ve yine eve kapandık di mi?
bakın ant veriyorum bizim askerlik bi bitsin her haftasonu bi etkinlikler yapmazsam benim adım da hande değil.
çıkarıcam bu günlerin acısınııııııı
13 cumartesi kaldı sensiz sevdiceğimmmmmm
14. cumarteside yanımdasın
Çarşı vardı da bizim ancak gelebildim ya
Aynen öyle insan içine çıkmaya çıkmaya asosyal oldum resmen. Yarın akşam uzaktan bir akrabamızın düğünü varmış, annem gel sen de kafan dağılır biraz diyor. Ne giycem ki ben ne yaparım ki orada sıkılır mıyım diye bin tane soru var kafamda dışarıda ne yapıldığını unutmuşum
sağol cnmm günmzn hastalığı işte doktrlr ciğernn 3te2si bitmş demş
hadi ya üzüldüm çok hiç kıyamıyorum yaşlı insanlara ya bnm dedemlerde sağ Allah'a şükür ama baya yaşlandılar artık.
Al bnden de okdr dün akşm arkdşmn kınası vardı zorla gttim kzlar arası öyle toplncaz dediler hç bişey anlmdm bnde mtlu gbi görnysun ama içn mtlu olmdktn snra gtskte bsey faktmyo be Çağla
Tat alamıyorsun ki, sanki zamanında sevdicekler olmadan hiç mi bir yere gitmedik. Gittik tabiki de ama işte yarım saat bir saat uzağımızdaydılar en fazla, kilometrelerce değil
Ya yaşlndkça işte hastlklar artıyo cnm bnmde hepsi sağ çok şükür dedmler anneannm babnnm fln ama dedmin zorlu geçyo şu son aylar Allah çektrmesin derler ya hep o ağrılarla nefes alamdn yaşamk daha zor
Ya yaşlndkça işte hastlklar artıyo cnm bnmde hepsi sağ çok şükür dedmler anneannm babnnm fln ama dedmin zorlu geçyo şu son aylar Allah çektrmesin derler ya hep o ağrılarla nefes alamdn yaşamk daha zor
Benim anneannem ile babaannem sağ sadece. İki dedemi de kaybettik maalesef. Birinin 8. senesi dolacak, diğerinin ise 2. senesi. Ve 2 sene önce kaybettiğimiz dedem de senin dediğin gibi akciğer kanserinden vefat etti. Çok geçmiş olsun canım, 2 sene öncesine döndüm bir an ...
evet canım dediğin gibi acı çekmesindense bazı şeyleri göze alıyor insan onlar öyle oldukça biz dahada üzülüyoruz. insanın sağlığından daha önemli bişey yok şu hayatta.. önce sağlık diyorum hep sonra herşey olur
Allah rahmet eylesin canmm kolay değil gerçekten küçükkende hep birilerinn vefat ettiğini duyardk ama hem tam kavrayamzdk durumu hemde o kişilerle pek anılarmz yktu daha yaknlara geldikçe ölüm insan daha tuhaf oluyomuş
geçiyor tabiiii
sen 8 e düşüyosun bak bugün.
daha dün gibi şurada konuşmuştuk yemin töreninde otelde kalıcaz diye
eVT cnm sabretmk çok zor gerçektn öyle bi an gelyo ki saatler geçmiyo yani aylar nasl geççek diyosun snra geçen zmn gözsteryo ki geçyo ama uf aynı hisleri tekrar takrar yaşıyoruz işte olan bu...
Ben ilkinde 12 yaşında olmama rağmen tam kavrayamamıştım durumu. Bu seferki 18 yaşındayken olunca baya bir koydu
sizler teskereleri aldıkça bize umut olcaksınız sırayı biz alıcaz
anaaeemmm siz daha konuşuyonuzmuuurekor kırdınız galiba bugün tatlımm kıskandım amaaaa
Aslnda daha çok bilinçli oluyruz bu konularda ama insanz işte çok şükr ki tamamn bi ayrlk değil hani ahirette onlarla kavuşma durumunu bilnce insan bi yerde yok olunmadığna şükrediyosun ölümde Allahın emri tabi
Bende dua ederkn fln önce sağlıkla diyorum snrası zatn geliyo cnm.
Askerlermz içinde onlar gelcek elbet zamn muhakkak geçicek ama önmli olan tırnaklarına dahi zarar gelmeden bitmesi
Ölüm de Allah'ın emri ama ahh şu ayrılıklar olmasa demiş ya biri ne güzel demiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?