93/3 asker yolu bekleyenler

Çarşı vardı da bizim ancak gelebildim ya
Aynen öyle insan içine çıkmaya çıkmaya asosyal oldum resmen. Yarın akşam uzaktan bir akrabamızın düğünü varmış, annem gel sen de kafan dağılır biraz diyor. Ne giycem ki ben ne yaparım ki orada sıkılır mıyım diye bin tane soru var kafamda dışarıda ne yapıldığını unutmuşum

Al bnden de okdr dün akşm arkdşmn kınası vardı zorla gttim kzlar arası öyle toplncaz dediler hç bişey anlmdm bnde mtlu gbi görnysun ama içn mtlu olmdktn snra gtskte bsey faktmyo be Çağla

hadi ya üzüldüm çok hiç kıyamıyorum yaşlı insanlara ya bnm dedemlerde sağ Allah'a şükür ama baya yaşlandılar artık.

Ya yaşlndkça işte hastlklar artıyo cnm bnmde hepsi sağ çok şükür dedmler anneannm babnnm fln ama dedmin zorlu geçyo şu son aylar Allah çektrmesin derler ya hep o ağrılarla nefes alamdn yaşamk daha zor

Al bnden de okdr dün akşm arkdşmn kınası vardı zorla gttim kzlar arası öyle toplncaz dediler hç bişey anlmdm bnde mtlu gbi görnysun ama içn mtlu olmdktn snra gtskte bsey faktmyo be Çağla

Tat alamıyorsun ki, sanki zamanında sevdicekler olmadan hiç mi bir yere gitmedik. Gittik tabiki de ama işte yarım saat bir saat uzağımızdaydılar en fazla, kilometrelerce değil

Ya yaşlndkça işte hastlklar artıyo cnm bnmde hepsi sağ çok şükür dedmler anneannm babnnm fln ama dedmin zorlu geçyo şu son aylar Allah çektrmesin derler ya hep o ağrılarla nefes alamdn yaşamk daha zor

Benim anneannem ile babaannem sağ sadece. İki dedemi de kaybettik maalesef. Birinin 8. senesi dolacak, diğerinin ise 2. senesi. Ve 2 sene önce kaybettiğimiz dedem de senin dediğin gibi akciğer kanserinden vefat etti. Çok geçmiş olsun canım, 2 sene öncesine döndüm bir an ...

evet canım dediğin gibi acı çekmesindense bazı şeyleri göze alıyor insan onlar öyle oldukça biz dahada üzülüyoruz. insanın sağlığından daha önemli bişey yok şu hayatta.. önce sağlık diyorum hep sonra herşey olur

Allah rahmet eylesin canmm kolay değil gerçekten küçükkende hep birilerinn vefat ettiğini duyardk ama hem tam kavrayamzdk durumu hemde o kişilerle pek anılarmz yktu daha yaknlara geldikçe ölüm insan daha tuhaf oluyomuş

Bende dua ederkn fln önce sağlıkla diyorum snrası zatn geliyo cnm.
Askerlermz içinde onlar gelcek elbet zamn muhakkak geçicek ama önmli olan tırnaklarına dahi zarar gelmeden bitmesi

Ben ilkinde 12 yaşında olmama rağmen tam kavrayamamıştım durumu. Bu seferki 18 yaşındayken olunca baya bir koydu

Ben ilkinde 12 yaşında olmama rağmen tam kavrayamamıştım durumu. Bu seferki 18 yaşındayken olunca baya bir koydu

Aslnda daha çok bilinçli oluyruz bu konularda ama insanz işte çok şükr ki tamamn bi ayrlk değil hani ahirette onlarla kavuşma durumunu bilnce insan bi yerde yok olunmadığna şükrediyosun ölümde Allahın emri tabi

Ölüm de Allah'ın emri ama ahh şu ayrılıklar olmasa demiş ya biri ne güzel demiş ...

Bende dua ederkn fln önce sağlıkla diyorum snrası zatn geliyo cnm.
Askerlermz içinde onlar gelcek elbet zamn muhakkak geçicek ama önmli olan tırnaklarına dahi zarar gelmeden bitmesi

aynen canım haklısın heleki şu son zamanda yine kudurmaya başladılar sağsalim alsak başka bişey istemem

Ölüm de Allah'ın emri ama ahh şu ayrılıklar olmasa demiş ya biri ne güzel demiş ...

eVT Çağla buldum dediğini

şu kışlanın kapısına
mail oldum yapısına
telli kurban bağlayayım
asker yarin kapısına

kara kazan kaynamasın
altım cirit oynamasın
iki sene asker oldum
nazlı yarim ağlamasın

yüce dağlar olmasaydı
laleleri solmasaydı
ölüm allah’ın emri de
şu ayrılık olmasaydı

kıratımın beli ince
ölürüm yar görmeyince
telli yatak serdiremem
asker yarim gelmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…