93/3 asker yolu bekleyenler

aynen canım haklısın heleki şu son zamanda yine kudurmaya başladılar sağsalim alsak başka bişey istemem

Ya evt hep aklmda Allahım tmm hiç bi zmn olmasn hani herks gidiyo herkesn ki canda , insann sevdiği ordayken Allahım o gelene kadr bşey olmsn diyoruz illaki

Bilinçaltıma küfredesim geldi şuanda, bu da mı askerlikle ilgiliymiş

Ya evt hep aklmda Allahım tmm hiç bi zmn olmasn hani herks gidiyo herkesn ki canda , insann sevdiği ordayken Allahım o gelene kadr bşey olmsn diyoruz illaki

evet askerlikle alakalı bi haber gördümmü kalbim güm güm atıyor çok korkuyorum kötü bi haber olck diye. Allah'ım yazdıysa bozsun.. hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah..

200 lerin başındayken biz de sizin gibiydik 93/1 lere diyorduk bitirdi onlar ne kaldı ki diye de öyle olmuyomuş işte , size de olmayacak

ayyy evet ya biz ilk bu topike geldiğimizde 93-1 lerin bizimki kadar şafakları vardı.
nasıl imrenerek bakardım yaaa
bende yazıyo 430 onlarda yazıyodu 70 -80 ayy derdim nasıl da az kalmış.
şimdi onların şafaklara geldim ama bakıyorum hala çok var

inş tatlım ya senn tel androit se benden daha rahat olursunuz bnmki 5620 ilk çıkan dokunmatklerden watsap falan yuklenmiyo ben sadece blgsayardan konuşanliyorum

bnm öylede onunki öyle değil sanırım hemen msjlasırız whatsap filn olmaz bizde söylemiştimde telefon olsun yeter dedi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…