- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.861
biz askerliğin düştüğünü duyunca ansıl sevnmiştik onları zaten düşünemiyorum.benmki şakamı yapıyrsun fln diyodu![]()
bana naci sölemişti kesin değildi düşünce çok rahatladık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz askerliğin düştüğünü duyunca ansıl sevnmiştik onları zaten düşünemiyorum.benmki şakamı yapıyrsun fln diyodu![]()
niye kız çarşı iyi geliyo ama sinirlerimiz ikimzinde gergin ya sennki doğuda diye mi çıkamıyodu ya![]()
bana naci sölemişti kesin değildi düşünce çok rahatladık![]()
evet ondan çıkmıyor tatlım üst devreler çıkıyorda bize yok daha bnde doğu ya ondan istemiyorum çarşı izni aslında
bizede moral oldu çok kısalması daha rahattı giderken 3 ay daha erken gelme düşüncesi daha cazip![]()
haklısın tatlım allah yardımcın olsun öyle böyle geçecek 94/2 ler gelicek bugün allah yardımcıları olsun biz hiç değilse alıştık bi yol katettik sennki telefon alınca bayağ rahat ediceksinzi ama söleme o uygun zamanda alsın ben hiç söelmedim üzülüyorum diye hemen almış kıyamadım hiç ya![]()
aynen tatlım düşünsene eskilere göre 6 ay yapmış gibiyiz şu an![]()
evet canım ya alt devrelerimizde geliyor yavaş yavaş biz baya yol aldık yarılıcaz nasipse bi bu kadr zamn sonraevet bizde telefon olsa daha rahat olcaz bn ısrar etmiyorum hiç zaten kendi diyor hep alcam artık alcam diye
![]()
kesilen 3 ayıda eklersek evet 6 ay geçmiş gibi oluyorşanslıyız galiba bize denk geldi bu zamnlar 9 ay olaydı daha iyiydi ama bunada şükürrr
![]()
aynen tatlım düşünsene eskilere göre 6 ay yapmış gibiyiz şu an![]()
Bzmde olmaz ins oyle bebegimaman yakalanmasınlarda burda galiba çağlaydı telefonu yakalatıp ceza almıştı öle hatırlıyorum![]()
9 ay olduğuda olurda artık bze denk gelmez![]()
Onlar en sanslilari artik dusunsene kisa donem 4 ay zorla okuturdm herlde :))
benm akıllı 2 dersten kaldı of çok kızıyorum bazen ona 6 ay nedirki 1 yılın yanında![]()
aman yakalanmasınlarda burda galiba çağlaydı telefonu yakalatıp ceza almıştı öle hatırlıyorum![]()
Onu gormustum zaten seninkni neden vermediki 6 ay yapmak varken bnmki pisman oldu cok ama cok gecti yani
Bizde ceza yok canlar, sadece bi aylığına telefonu teslim etmişti komutana. 1 haftadır da geri aldık çok şükür![]()
yaş 30 oldu çnkü ben 21 dedi gideym geleym bi işe gireym nişan yapalım artık bende tamam dedim çnkü o 2 dersi vereceği meçhul![]()
Evet baya olmus onun ya yas ilerlemis iyi yapmis bir yerde o zmn