- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.901
yarın hıdırellez kızlar resim yaptık gülün altına koyduk annemle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş ya rahat olur telefon olunca ama ben söylemeyeceğim telefon sok falan diye kendisi isterse soksun sonra saklamak etmek falan tekrar bi sıkıntıya girsin istemiyorum çok az kaldı asker olmasına çok heyecanlıyım yatatlım benmki 2 ay yaptı acelmiliğini telefon kullanıyor şu an![]()
81 duzce..plakalara indim sonunda sukurler olsun kizlar allahim sonunu gormeyide nasip etsin hepimize...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzelmiş ya rahat olur telefon olunca ama ben söylemeyeceğim telefon sok falan diye kendisi isterse soksun sonra saklamak etmek falan tekrar bi sıkıntıya girsin istemiyorum çok az kaldı asker olmasına çok heyecanlıyım ya
güzelmiş ya rahat olur telefon olunca ama ben söylemeyeceğim telefon sok falan diye kendisi isterse soksun sonra saklamak etmek falan tekrar bi sıkıntıya girsin istemiyorum çok az kaldı asker olmasına çok heyecanlıyım ya
salı günü gidicek çarşamba bir de askerbende sölemedim bi baktım telefon aldım dedi
zaten sıkboğaz etme orda ne zman gidiyo tatlım ben gitmeden anlayamamıştım ne olduğunu benmki fazla ilgileniyo gtsnde bi kafa dnliyim modundaydım bi gitti aklım başıma geldi![]()
İnşaAllah tüm askerlerimiz hayırlısıyla sağ salim gidip gelirleraramıza hoşgeldin hayatım![]()
25 dakika sonra bir gün daha eksilicek![]()
İnşaAllah tüm askerlerimiz hayırlısıyla sağ salim gidip gelirler
salı günü gidicek çarşamba bir de asker[/QUOTgittiği gün dün gibi ama geçiyor zaman yavaşta olsa merak etme ben sizi bekliyordum alt devrem gelsin diye sizde geldiniz kendimi rahatlamış hissettim en karanlık şafak bizimdi sizinde alt devreniz gelince rahatlıcaksınız tatlım.
Eveeeeetttt:) nihayet bir gün daha bitiyorr
veee sonunda bitti şükürler olsun![]()
Evet hergun boyle hemen bitiverse ama mayis cabuk geccek gibi geliyor bana nisan biraz sanciliydi o zmn vedalarda vardi cnku.bu ay hemen bitiversin yaa.demin noldu biliyor musun arkadasndan aramisti beni konusuyorduk sarji bitti yaaaa(
o çok oluyo pat kapanıyo ben alıştım artık onlara noldu diye sormuyorum bile kaç dakka konuştunuz çok mu az arayabildi![]()
10 dk anca olmuştu yaa Allah'tan soyledi sarji az kapanır diye yoksa merak ederdm.
İnşaAllah ya Allah yardımcımız olsun..salı günü gidicek çarşamba bir de asker[/QUOTgittiği gün dün gibi ama geçiyor zaman yavaşta olsa merak etme ben sizi bekliyordum alt devrem gelsin diye sizde geldiniz kendimi rahatlamış hissettim en karanlık şafak bizimdi sizinde alt devreniz gelince rahatlıcaksınız tatlım.
İnşaAllah ya Allah yardımcımız olsun..
amin canım:18::18::18::18:
iyi bak arayabiliyo gene gnde bi kaç kere beni en son 2 gnde br anca arıyodu deliriyodum![]()