93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar sevgilim 94/2 tertip askerliğe gidicek bu çarşamba asker ve ben ziyarete gitmek istiyorum fakat acemilikte ziyaret oluyo mu ne zamanlar ne kadar süre ile oluyor bilen var mı??

Merhaba Allah kavustursun smdiden.nereye cikti acemilik?
Acemilikte ziyaret var hafta sonlari.sabah 9dan aksam 5e kdr.hafta icide ziyaret saati var ama daha kisitli oluyo.

Bu gece hem sevgilimin hemde annemin dogum gnu.Gecen sene 5mayista emreye surpriz yapip izmite gtmistimm kurabiye yapip uzerlerine sekerle yazilar yazmistim.arkadaslariyla irtibata gecip bulundugu mekana gtmistim beni gorunce ne kdr sasirmis mutlu olmustu.Sapancaya gtmistik gölde bisiklete binip yemek yemistik.snrada kartepeye gidip teleferige bnmistik.bana gecen sene 5mayista askere gtcegini tecili bozcagini soylemisti.smdi uzerinden 1yil gecti...

Bu gece hem sevgilimin hemde annemin dogum gnu.Gecen sene 5mayista emreye surpriz yapip izmite gtmistimm kurabiye yapip uzerlerine sekerle yazilar yazmistim.arkadaslariyla irtibata gecip bulundugu mekana gtmistim beni gorunce ne kdr sasirmis mutlu olmustu.Sapancaya gtmistik gölde bisiklete binip yemek yemistik.snrada kartepeye gidip teleferige bnmistik.bana gecen sene 5mayista askere gtcegini tecili bozcagini soylemisti.smdi uzerinden 1yil gecti...

ne güzel bir doğumgünü yaşatmışsın ona :16:
bak o günden beni 1 yıl geçmiş gitmiş.
1 yıl geçebiliyormuş demek..
bu ayrılık da geçecek elbet.

annenin de emrenin de doğum günü kutlu olsunnnn :34:

az kaldı tatlım dayan bir dahaki doğum günü hatta her doğum gününde yanıda olacaksın:31::31:

Allah kavuştursun canım hosgeldin aramıza, çok çabuk geciririz günleri inşallah.. bnde 94/1 yareniyim..
nerede askerlik yapıyor ve acemiliği kaç gün yaptı ve telefon kullanıyor mu ve acemilikte ziyaret oluyor mu çok sordum kusura bakmayın..

81 duzce..plakalara indim sonunda sukurler olsun kizlar allahim sonunu gormeyide nasip etsin hepimize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nerede askerlik yapıyor ve acemiliği kaç gün yaptı ve telefon kullanıyor mu ve acemilikte ziyaret oluyor mu çok sordum kusura bakmayın..

Hehe olsun canm:) bnmki suan diyarbakirda ustadayz biz acemilik kutahyadaydi 50 gun sürdü. Suan telefon kullanmiyoruz canm biz.evet acemilikte ziyaret oluyor gidip görebilirsin arkadaslarn dedigi gibi haftasonu daha cok vakit oluyor.

ne güzel bir doğumgünü yaşatmışsın ona :16:
bak o günden beni 1 yıl geçmiş gitmiş.
1 yıl geçebiliyormuş demek..
bu ayrılık da geçecek elbet.

annenin de emrenin de doğum günü kutlu olsunnnn :34:

Handecim cok tesekkur ederim:)
Evet o zaman askere gtcegi gun gelmesin hizli gcmesin zaman isterdim smdi de askerligi bitiriyoruz.hayat iste geciyo zaman..

Back
X