- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.081
Hımm hayırlısı.. Ben habersiz ziyarete gitsem ne kadar görebilirim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
işte her yer her yerde olcağı için bi karmaşa olcak.sen hemen kullancağın kısmı halledersin derslerine çalışırsın aman biz nelerin üstesinden geliyoruz yaa
Bence acemilikte habersiz ziyarete gitmesen daha iyi olur. Çünkü acemilikte yemin törenine kadar epeyi yoğun oluyorlar keza yemin töreninden sonra da öyle. Eğitimleri varsa görüş sıkıntılı veya kısıtlı olabilir sanıyorum. Sabah 9 akşam 5 arası diye hatırlıyorum tabi bu hafta sonunda böyle, hafta içinde daha kısıtlı saatler
aynen hiç olmadı boş bi odaya geçer yinede boyalarım resmimi
Haftasonu gitmeyi çok istiyorum ama ya istanbuldan çanakkale 6 saat falanmış
hihihihbnde yazdm mektubumuuuuu
Doğrudur tatlım istersin de daha yarın asker olacak diyorsun, on gün sonrası biraz fazla erken olmaz mı :44::44:
Gitmemeli miyim yani ? Para ayırıp o dağıtıma geldikten bir iki ay sonra gitmek tabi daha mantıklı hem ustalıkta çarşı izinide varmış daha rahat görüşülür ama bilmiyorum ya kafam çok karışık hiç hazır değilim bu askerliğe 😥
İşte o hafta finallerim başlayacakne yapsam bilemedim. Nerdeydi şu anda Nerde yapıyor askerliğini
Bende yazacağım mektup ama acemilikte açıp okuyorlarmış galiba?
Hıı anladım ben canım seni, eğer yemin törenine gidemeyeceksen o zaman gidebilirsin bence de önümüzdeki hafta da askerinle iyice konuş ama ziyarette bir sorun olmayacaksa git yani. İlk zamanlar konuşmak da epeyi sıkıntılı oluyor ama madem gitme niyetindesin önceliği buna ver bu konu hakkında konuş kısa kısa da olsa
Acemilik yerimiz Manisa - Alaşehir'di canım, şimdi de Ankara - Polatlı'dayız
O komutana bağlıymış biliyo musun. Bizim komutan mesela 6 gün kalan iznimizi vermedi , verseydi de 2-3 gününü ayıracaktı neymiş efendim o ölüm kalım izniymiş. Handecanın eşine, dedesi vefat ettiğinde 10 gün ölüm izni vermişti komutanı, şafaktan da düşüyordu yani o 24 gün iznin haricindeydi. Ben, benim sevdiceğe söylediğimde bunu işte o komutanın insiyatifine kalıyor bizimkiler ş.....z demişti, size de öylesi denk gelmiş sanırım
Siz dağıtım dışında hiç mi kullanamadınız ya, 17 günü de mi vermedi
Gittim canım ben de Ankara'ya 2 defa
Kullandi 10 gun sanirim geri kalani vermedi sonerde atnisini dedi komutana bagli bu :-/ simdi bidaha gitmek istiyotum ama gunu birlik gitmek istemiyorum 3 gun kalmak istiyorum izmirde komutanliga yakin bi otel gibi bi yerde ama uygun fiyata yok cok kararsizim supriz yapmak istiyorum
Yemin törenine ailesi de gidecekmiş ne zaman olur yemin töreni ona göre giderim belki bir de yemin töreninden sonra acemilik devam ediyor bir süre değil mi
Bizim bir aylık askerken olmuştu. Acemiliğimiz de 2 aydı o sebeple yemin töreninden sonra 1 ay daha devam etti acemiliğe. Ama yemin töreninden sonra direk ustaya geçenleri de biliyorum ben, acemiliği bir ay olup da meslekçi seçilen askerler bunlar
hım meslekçi seçilenler mi acemiliği bir ay yapıyor yani?
ne zamn göndericeksn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?