93/3 asker yolu bekleyenler

Sanırım jandarma olursa 2 ay yapar acemiliği meslekçi seçilirse dediğim gibi bir ay

Doğru siz daha iyi biliyorsunuzdur hayırlısı olsun ama meslekçi seçileceğini sanmıyorum özellikle tembihledim meslek bilmiyorum dedi ordada öyle dicek aslında elektrik elektronik okudu lisede belgeleri var

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım benimki de meslekçi seçilip gitmedi ulaştırma eri olarak gitti ama şuan birliğinde meslekçi gibi görev yapıyor. O mesele çok belli olmuyor yani hem mesela ben şoför olmasındansa kazancı olmasından daha memnunum, ne kadar tehlikesi olsa da

Benimde erkek arkadaşım askerde acemiliğinde habersiz gitmiştim oasta börek yaparak. Sorun çıkmıyo kapıdan direk alıyolar ama tabii nerde olduğuna bağlı arayıp öğrenilebiliyo ziyarerçi alınıp alınmıycağı. Çok sevinmişti gittiğimde iki saat için Ankarada Bileciğe gittim. Acemilik olduğu için çok yorgundu pskolojiside kötüydü. Sonra eve geldim çok sevindim ama keşke gelmeseydin seni görmek beni daha üzdü tam alışmaya çalışırken tekrar sürekli senin yanında olmak istedim demişti. Bide kıskançsa zaten tepki verebilir bn sıcacık havada üstümle montla oturmuştum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yemin töreninden sonra gideceğim bende inşaAllah..

Amin hepimize 😥🙏

Kız seroş kavuştun bizi unuttun.
Nasıl gidiyo kavuşma

Unutmadım kuzucuum eve gitmiştim bir haftalığına geri geldim genee şimdi yaz tatilini bekliyorum okul çok sıkıcıııı
Kavuşma güzeeel ilk geldiğinde birlikte geçirdiğimiz 3 gün çooook güzeldi evdeyken pek vakt geçiremedik zaten yeni gitmişti ertesi gün ben gittim akrabalrı arkadaşları derken bana zaman kalmadı

Aaa seros hosgeldin nasilsin?ne var ne yok

İyilik kübooşş şafak mükemmel olmuş be

Seroş nasıl gidiyo asker snrası durumlar
Alışabildiniz mi yeni döneme

Valla güzel Ececim hiç gitmemiş gibi sanki

Alıştı tabisi ilk günler biraz farklı hani sanki yine geri gitcekmiş gibi hissdiyodu ama artık unuttuk gitti

Belli belli alışmışsınız da unutmuşsunuz bile kalkmış pano falan

Bana bi özlem geldi yine :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefonu bıraktı 20:15 binip gidiyor çanakkaleye ağladım telefonda gene senin az kalmış ben daha başındayım :-(

Kazancı ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…