- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.041
Aglama demicem tatlim aglarsan rahatlarsin öbür turlu birikiyor kotu oluyor birikip birikip patlıyor. Sabret sadece zamani dusunme her türlü geciyor :)
Havaci olarak acemilik Kütahya. Usta izmir Güzelyalı. .tesekkur ederim amin sende insallah en yakin zamanda kavusursun sag salimseninki nerde peki
Sen de düştün sanırım izinleri
Havaci olarak acemilik Kütahya. Usta izmir Güzelyalı. .tesekkur ederim amin sende insallah en yakin zamanda kavusursun sag salimseninki nerde peki
Güzel yerlere gidiyor tatlım ağlayacaksin ama üzme kendini çok
Seni de panoya ekleyelim sen de gel katil bize, bu süreci beraber geçiririz
Seni şimdi asker beklemeyen arkadaşların anlayamaz herkes askerlik yapıyor derler göz açıp kapayana kadar geçer derler
Tavsiyem o insanlara hiç anlatma sıkıntılarını
Seni anlayabilecek insanlarla konuş..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
19 yaşındayım istanbulda okuyorum geçen sene hazırlık okudum şimdi birinci sınıfım sevgilimde 19 yaşında muğlada oturuyoruz biz o da şimdi çanakkaleye yarınİlk günler boşlukta olacaksın elin telefona gidecek istediğin zaman ulaşamıyor olmak canını sıkacak ama bir iki güne ankesorlu telefona alışacaksin hep gözün kulağın telefonda olacak
O kısacık görüşmeler seni dünyanın en mutlu insanı yapacak
Zor olsa da özlemek asker beklemek değerli bir süreç.
Okuyor musun? Yaşın kaç?
Olur çok teşekkür ederim.. Aynen herkes geçer geçer diyoinşaAllah geçicek ama nasıl?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yarın asker olucak nasıl alışıcam bu duruma bilmiyorum sen nasıl alıştın?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Geçmesi için kendine işler bul kurs vs birşeyler bulman kafani dağıtman lazım
Hergün aramaya çalışsın sevgilin iyice tembihle
Yemin törenine kadar çarşı izni olmaz o zamana kadar çok arama imkanı da olmayabilir giderken yanına 5-6 tane telefon kartı ver
Orada yoğunluktan alamayabilir kalmıyor kantinde bazen
Tel sokması zor olur ama yemin töreninden sonra ortama göre kendisi ya da başkasının soktuğu teli kullanabilir eşim beni arkadaşından arıyordu
Ankesorler de geri aramalı oluyor
O aradığı nolari kaydet
Hatta o kontor sorunu yaşamamak için o arayıp kapatır sen ararsın.
aa eşinin çok iyi girsin demesine şaşırdım genelde eşlerin yorumu hep olumsuz ama demekki memnun olanlarda var of iyice kafam karıştı bide 25 yaş sınırı varmış galiba yani benımkı askerden sonra başvuru hakkı kalmıyo malesef bi an önce karar vermeliyiz :44:
7 yıl canım zaten ömür boyu çalışmasını göze alamam 7 yıl çalışıp istifa etmesi üzerine plan yaparız.önceden ne güzel 2 yılmış 2 yıldan sonra memurluğa geçiş varmış şimdi 7 yani 32 yaşında olmuş olcazevet öyle dedi rahat heralde bir sıkıntı olsa girmesin bn memnun değilim derdi. bnmkide sınırda hatta normalde 26 ama nüfusta 25 gözüküyor.mayısta alım olcak dediler onlar ama bilmiyorum ses yok daha.en azından bi denesinler.bide onda belli bir hizmet süresini doldurunca zabıtalığa geçiş yapıyrsun şuan kaç yıl çalışma zorunluluğu olduğunu unttum ama.
şuan 1 ocak 1989 sonrası doğumlular başvuru yapabiliyorevet öyle dedi rahat heralde bir sıkıntı olsa girmesin bn memnun değilim derdi. bnmkide sınırda hatta normalde 26 ama nüfusta 25 gözüküyor.mayısta alım olcak dediler onlar ama bilmiyorum ses yok daha.en azından bi denesinler.bide onda belli bir hizmet süresini doldurunca zabıtalığa geçiş yapıyrsun şuan kaç yıl çalışma zorunluluğu olduğunu unttum ama.
7 yıl canım zaten ömür boyu çalışmasını göze alamam 7 yıl çalışıp istifa etmesi üzerine plan yaparız.önceden ne güzel 2 yılmış 2 yıldan sonra memurluğa geçiş varmış şimdi 7 yani 32 yaşında olmuş olcaz
şuan 1 ocak 1989 sonrası doğumlular başvuru yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?