93/3 asker yolu bekleyenler

sennki de mi kıbrıstaydı tatlım yoksa hayatım çoğu gitti azı kaldı dayan

Evett bencede kendimizi çekmezdik biz olsak çok fenayızz

sennki de mi kıbrıstaydı tatlım yoksa hayatım çoğu gitti azı kaldı dayan

Yok canım benimkisi Kocaeli Gölcük'de yapıyor gemide. Geminin seyirleri başladığı için Kıbrıs'a, Mersin'e, Marmaris ve İzmire gittiler bugun Gölcüğe dönüyorlar bu gece. Mayıs sonunda da Somali'ye gidecekler 3 ay gelmeyecekler maalesef

Arkadasimin kuzeni öğretmen onun kartiyla ogretmen evinde kalmayi dusunuyorum da beyfendi gelme senin arkandan caresizce bakisim koyuyor cok kotu oluyorum diyor..of bilmiyorum :2:

Askerlik 12aya dustugu icn izin 24gun oldu.Eger 15olsaydi dedigin gbi izinde 30gun olurdu.acemilikten snra dagitima gelecek verdikleri izin gtcegi yere gore 7ile 10gun arasi degisir.bu tabiki 24gun hakki olan izinden dusecek

Ayy yapma yaa 24 gün nasıl yetecek bize bir yılda hiç adil değil.. Hayırlısıyla ustalık kalbimden geçen yere çıkar inşaAllah 🙏🙏🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadasimin kuzeni öğretmen onun kartiyla ogretmen evinde kalmayi dusunuyorum da beyfendi gelme senin arkandan caresizce bakisim koyuyor cok kotu oluyorum diyor..of bilmiyorum :2:

Yok illa öğretmen veya yakını olman gerekmiyor, sivile de açık halde. Yanlış anlama da gülesim geldi şuan, 3-5 gün önce buna benzer bir konuşmayı biz de yapmıştık. Dün kendiliğine çok mu istiyorsun gelmeyi, kendim için değil de hani sana kıyamadım istersen gel gibilerinden bir şeyler geveledi Aytaç'ım, seninkinin de yakındır

maşallah canım Allah bozmasın sevginizi mutluluğunuzu :)

valla şafağın bana göre harika dayan tatlım az kaldı geldiğinde her şey güzel olucak demekki bu kadar sıkıntı ondan ben hep öle bakarım hayata

:) ya orası erkek ama kızılay meydanındada kızlar varneyseki güvenim sonsuz:)ama ona tshırt aldık birlikte en dikkat çekmeyen rengi aldırdım gri:) napıyım ya ben yokum banane yakışan şeyleri kime giycek komutanınamı

Ayy Hande yaaaa gozlerim doldu.ilk bastaki butun surec gozumun onune geldi

Amin amin 🙏🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

valla şafağın bana göre harika dayan tatlım az kaldı geldiğinde her şey güzel olucak demekki bu kadar sıkıntı ondan ben hep öle bakarım hayata

İnşallah canımm çok güzel olur dönüşleri Öyle deme senin şafağında düşecek bugünlere anlamayacaksın bilee

Senin askerin nerdeydi canım ben bazen giremediğim için unutuyorum daha önce sorduysam affet :)

yok tatlım bende aynıyım ne isim tutabiliyorum aklımda ne bişey kızmam bende yapıyorum aynı şeyleri benmki kıbrısta hayatım bizde google talktan mesajlaşarak çare bulduk konuşma sorununa

Allah kavustursun.acemiligi bileciktemi yapti?

Yaaa bitiyo galiba Seros baksana plakalar hayaldi gercek oldu:)hizli geciyo gbi ins byle devam eder hep:)

yok tatlım bende aynıyım ne isim tutabiliyorum aklımda ne bişey kızmam bende yapıyorum aynı şeyleri benmki kıbrısta hayatım bizde google talktan mesajlaşarak çare bulduk konuşma sorununa

Çok şanslısınız canımm gerçekten bu çok etkiliyor inşallah konuşmanız da hiçbir sorun çıkmaz sonuna kadar :)

Resmen şuan netten kendime hobi arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…