- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.481
Ohh ohh maşallah, güzel olmuş bu
İnşallah yaa heyecan dorukta yani :18:
Meclistende bi gecsinde 3 2 1 diyip düşeriz şafaklardan hayırlısıyla inş
Aynen iznede gelmicek o yüzden 4 ay birden düşücem
ne büyük zevkle karalayacağım o kutucukları
AyneenŞimdiden düşürmek istiyorumda belli değil ya henüz sonradan bide ona üzülürüümm :26:
Kısa dönemlerin düşmüş mü acaba ? Onunla ilgili bir açıklama görmedim ben ama?
Kısa dönemlerin aynı kalıyomş 6 ay yine
Bide bşy sorcam hani normalde 15 aydı ya askerlik 1 aylık iznini kullanmasa 14 ay mı askerlik yapıcak demk oluyo bu:26:
Kısa dönemlerin aynı kalıyomş 6 ay yine
Bide bşy sorcam hani normalde 15 aydı ya askerlik 1 aylık iznini kullanmasa 14 ay mı askerlik yapıcak demk oluyo bu:26:
Evet canım bir ay erken tezkere alıcak :) 14 ay 3 ay düşüyor 11 ay askerlik. Mantıklı olmuş biri 15 ay yaparken diğeri 6 ay yapıyordu ortada ciddi bi haksızlık söz konusuydu şuan yarı yarıya eşitlenicek.
evt ama 10 gün dağıtımda kullanırlarsa
440 gün yapıyorlarmış.
eğer kısalırsa 12 ay olucak
30 gün izin kullanmazlarsa 11 ay :)
Aynen şimdi tam mantıklı olucak böyle olursaSeçim ayagına bizim işimize yaricak inş bu durum
Benmkide izin kullanmicak diye biliyorum ama bn yinede onu düşmem sanırım yanlş hesaplamiyim snra
Bizim dağıtım izni 5 gün artı 2 gün yol izniydi. Yani 1 hafta. 25 Gün izin kaldı şuanda. 3 ay 25 gün düşürücem şafaktan. :) Zaten 200kusura düşmüş olucaz ondan sonrada izin kullanmaz kullanmıcam diyodu zaten
Düşüyor canım zaten ama normal izindende düşüyor. Yani ben böyle biliyorum :44:Alalah bn nerde okudum hatrlamıyorm dağıtım iznini şafaktan düşüyomşsn demşlerdi :26: Kafam karıştınese bn izinleri ellemem artk napiyim fazla olsun bittiginde süpriz olur
Düşüyor canım zaten ama normal izindende düşüyor. Yani ben böyle biliyorum :44:
Nese dağıtım izninden snra ayarlarım onu hiç izin kullanmicakmş gibi
7 gün bnmkinin izni ztn
Meclistende bi gecsinde 3 2 1 diyip düşeriz şafaklardan hayırlısıyla inş
Aynen ya takvime atıcagm 90 tane çarpı bni bekliyo inşO gün bizden mutlusu olamaz ztn
Aynen şimdi tam mantıklı olucak böyle olursaSeçim ayagına bizim işimize yaricak inş bu durum
Benmkide izin kullanmicak diye biliyorum ama bn yinede onu düşmem sanırım yanlş hesaplamiyim snra
sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam karıştı
ben de düşmeyeyim, sayılıyorsa da erken bitirir sürpriz olur :)
Kızçeler, 15 ay mantığında bunun 14 ayı fiili olarak askerliktir 1 ayı ( 20 gün normal izin, 3 gün ölüm vs durumlar için özel izin ve 7 gün dağıtım izni olmak üzere ) izindir. O izin baştan tüm askerler kullanacakmış gibi tüm askerlerin tezkeresine yazılır fakat asker bunlardan hiç birini kullanmazsa 30 gün erken gelir. İzni kullanırsa da başta hesaplanan tezkere tarihinde serbest kalır. Yani bu izinler askerlikten sayılır, şafaktan düşülür fakat erken gelme durumları olmaz, başta hesaplanan tarihte gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?