93/3 asker yolu bekleyenler

Ayneen Şimdiden düşürmek istiyorumda belli değil ya henüz sonradan bide ona üzülürüümm :26:
Kısa dönemlerin düşmüş mü acaba ? Onunla ilgili bir açıklama görmedim ben ama?

Kısa dönemlerin aynı kalıyomş 6 ay yine
Bide bşy sorcam hani normalde 15 aydı ya askerlik 1 aylık iznini kullanmasa 14 ay mı askerlik yapıcak demk oluyo bu :26:

Bide bşy sorcam hani normalde 15 aydı ya askerlik 1 aylık iznini kullanmasa 14 ay mı askerlik yapıcak demk oluyo bu :26:

Evet canım bir ay erken tezkere alıcak :) 14 ay 3 ay düşüyor 11 ay askerlik. Mantıklı olmuş biri 15 ay yaparken diğeri 6 ay yapıyordu ortada ciddi bi haksızlık söz konusuydu şuan yarı yarıya eşitlenicek.

evt ama 10 gün dağıtımda kullanırlarsa
440 gün yapıyorlarmış.

eğer kısalırsa 12 ay olucak
30 gün izin kullanmazlarsa 11 ay :)

Aynen şimdi tam mantıklı olucak böyle olursa Seçim ayagına bizim işimize yaricak inş bu durum
Benmkide izin kullanmicak diye biliyorum ama bn yinede onu düşmem sanırım yanlş hesaplamiyim snra

evt ama 10 gün dağıtımda kullanırlarsa
440 gün yapıyorlarmış.

eğer kısalırsa 12 ay olucak
30 gün izin kullanmazlarsa 11 ay :)

Aman ya şu iş kesinleşsin bn sadce 90 düşücem yoksa fazladan gün düşersem snra bitmeye yakın yaa bi 5 gün daha mı varmş demiyim

Şimdi star tv de izledim.

çalışmalara son şekli verilmiş
Tsk görüş birliğine varmış.
genelkurmay 12 ay demiş.

en kısa sürede düzenleme meclise girecekmiş.

Aynen şimdi tam mantıklı olucak böyle olursa Seçim ayagına bizim işimize yaricak inş bu durum
Benmkide izin kullanmicak diye biliyorum ama bn yinede onu düşmem sanırım yanlş hesaplamiyim snra

Bizim dağıtım izni 5 gün artı 2 gün yol izniydi. Yani 1 hafta. 25 Gün izin kaldı şuanda. 3 ay 25 gün düşürücem şafaktan. :) Zaten 200kusura düşmüş olucaz ondan sonrada izin kullanmaz kullanmıcam diyodu zaten

Alalah bn nerde okudum hatrlamıyorm dağıtım iznini şafaktan düşüyomşsn demşlerdi :26: Kafam karıştı nese bn izinleri ellemem artk napiyim fazla olsun bittiginde süpriz olur

Alalah bn nerde okudum hatrlamıyorm dağıtım iznini şafaktan düşüyomşsn demşlerdi :26: Kafam karıştı nese bn izinleri ellemem artk napiyim fazla olsun bittiginde süpriz olur
Düşüyor canım zaten ama normal izindende düşüyor. Yani ben böyle biliyorum :44:

sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam karıştı

ben de düşmeyeyim, sayılıyorsa da erken bitirir sürpriz olur :)

sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam karıştı

ben de düşmeyeyim, sayılıyorsa da erken bitirir sürpriz olur :)

Kızçeler, 15 ay mantığında bunun 14 ayı fiili olarak askerliktir 1 ayı ( 20 gün normal izin, 3 gün ölüm vs durumlar için özel izin ve 7 gün dağıtım izni olmak üzere ) izindir. O izin baştan tüm askerler kullanacakmış gibi tüm askerlerin tezkeresine yazılır fakat asker bunlardan hiç birini kullanmazsa 30 gün erken gelir. İzni kullanırsa da başta hesaplanan tezkere tarihinde serbest kalır. Yani bu izinler askerlikten sayılır, şafaktan düşülür fakat erken gelme durumları olmaz, başta hesaplanan tarihte gelirler

Son düzenleme:

hıımm şimdi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…