93/3 asker yolu bekleyenler

Haberleri okudum da şimdi, hala daha çalışmalar sürüyor falan diyor bunlar. Yuvarlak konuşuyorlar yani. Evet bir gün düşeceğini biz de biliyoruz ama bu ne zaman net bilgi yok. Temennimiz bizim askerlerimize vurması bu uygulamanın

arkadaslar sımdı benımkıyle gorustum komutanları ekım sonuna kadar cıkar bu yasa demısler ama su an askerde olupta 12ayını doldurmayanlar yararlanamayabılırler demısler ayh ınsallah yalandır yaa komutan ama yalan soylemıstır ınsallah :)

Canım öyle bir yasa çıkarsa o durum mümkün değil, asıl 12 ayını doldurmayanlara vurması lazım. Çünkü 12 ayını tamamlayıp da üstüne çıkanlar için zaten tezkere tarihini geçirmiş oluyorlar onlar direk terhis edilirler zaten. Hem şöyle bir mantık var diye biliyorum askeriyede sen askerdeyken askerlik uzarsa sana işlemez erken geldiğin için fakat bir kısaltmaya gidilirse herkese vurur bu durum, benim bildiğim bu. Yasa çıkarsa kesinlikle bizlere vuracak ama o yasanın bizimkiler 12. ayı tamamlamadan çıkmış olması mühim olan

çok haklısın bende bıraz arastırdım senın dedıgın gıbı :) kı bızımkıler yenı gıttıklerı ıcın 12aylarını doldurasıya kadar cıkar bu yasa en gec kasım gıbı falan yururluge gırer herhalde ayh hadı sımıden hepımıze hayırlı ugurlu olsun :) 3ay dustu dıye bu kadar cok sevınmeme dalga gecenler var ama bılmıyorlarkı sevgılısı askerde olanlara 1gun bıle onemlı :)

Şimdilik çok yuvarlak konuşuyorlar gerçekten, askerlerimiz de çok umutlu ama inşallah beni utandırırlar da milletin hevesini kursağında bırakmazlar yaa, ne yalan söyleyeyim ben tedirginim :18:

90 günden bahsediyoruz saçmalamasın o dalga geçenler, tekme tokat döverim valla
Bizimkilere ah bir vursaa, ah biirrr

Yegenımde genel kurmay ankarada askerlık yapıyor oda aradı soyledı kasım gıbı en gec yururluge gırıcek dedı :) ayhh bende ınanamıyorum hala kesınlesmeden ama yınede 90 gun ya azmı :))

Şimdilik çok yuvarlak konuşuyorlar gerçekten, askerlerimiz de çok umutlu ama inşallah beni utandırırlar da milletin hevesini kursağında bırakmazlar yaa, ne yalan söyleyeyim ben tedirginim :18:

tatlım rahat ol, bi şey bu kadar ayyuka çıkıyorsa olur.
hükümet çok prestij kaybetti.
somut bir şey yapıp halkın gözüne girmesi lazım
12 ay askerlik de bir sürü kişiyi sevindirecek bir uygulama.
bence bu iş kesin oldu.
ben eşimle kutlama hazırlıklarına başladım bile

Hadi inşallah yaa, yemin ediyorum adağım var onu yapıcam yaniiii

:) Amin ya valla benmde adagım var tavuk alıp tavuk kesıcem :)) geldıgındede kurban kesıcem yaa dusucek dusucek dıyorlardı kac senedır dusurmedıler secımler gelıyor dıye oy kazanmak ıcın bızlere kıyak gecıyorlar :)

cok hahklısın canım yaa bencede kesın oldu su an sadece halkın tepkısını olcmek ıcın erkenden boyle bır acıklama yaptılar :)

Allah'ım inşallah yaa, yine sancılarım başladı benim. Her şeyde bahtsızız bari bunda olsunnn

Geçsinler valla hileyle hurdayla iktidarda duruyorlar bari bi işe yarasınlar

Allah'ım inşallah yaa, yine sancılarım başladı benim. Her şeyde bahtsızız bari bunda olsunnn

Geçsinler valla hileyle hurdayla iktidarda duruyorlar bari bi işe yarasınlar

yanı bunda yarasınlar bari :) sorma 7senedır beraberız o kadar sansısızkı hep derdı hakkarı yada sırnakta yapcam dıye adam hakkarıye dustu yaaa barı bu yondan bahtımız olsunda yuzumuz gulsun askerlerımızın :)

ay resmen dediği olmuş
12 Ay olsun da çabuk bitsin bari

2 ayı geçti zaten
1 ay da izin falan var
9 ay yapacaklar inşallah :)

ay resmen dediği olmuş
12 Ay olsun da çabuk bitsin bari

2 ayı geçti zaten
1 ay da izin falan var
9 ay yapacaklar inşallah :)

ayh inşallah canım ya gercı dagıtımdan baska ızın kullanamıycak hakkarı semdınlıye dustugu ıcın kullanamam dıyor aman kullanmazsada 20gun erken gelır :)) bır an once onaylansın yasada bızlerde rahat bır nefes alalım :)

evet orası çok uzak ve izin kullanmaması daha mantıklı.
hemen onaylansın da sizinle kutlayalım buralar bayram yerine dönsün

Ben iyiyim canım, evdeyim işte soğuktan çıkamıyorum bir tarafa. Sen nasılsın

Bende cok iyiyim askerimle görüntülü konustuk cok iyi geldi
Ayrıca yazılanlarıda okudum ayrı bi içim acıldı hadi inş kızlar kesinleştigi gün burda hep birlikte 90 gün şakaf atıcaz inş

Bende cok iyiyim askerimle görüntülü konustuk cok iyi geldi
Ayrıca yazılanlarıda okudum ayrı bi içim acıldı hadi inş kızlar kesinleştigi gün burda hep birlikte 90 gün şakaf atıcaz inş

Ohh ohh maşallah, güzel olmuş bu
İnşallah yaa heyecan dorukta yani :18:

İiyim tatlım bende öyle oturuyoruum çok mutluyum kesinleşmiş gibi görünüyo bu düşme işii hadi hayrılısıı :)

Meclistende bi gecsinde 3 2 1 diyip düşeriz şafaklardan hayırlısıyla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…