93/3 asker yolu bekleyenler

Ne hediye düşünmştün ki hatrlayamadm :26:

Ya ama bu sadce askerlik için yapılmş bşy degl ki cok romantik her zamanda saklayabilcegi bşy Çocuklarınıza gösterrsinz ilerde

İşte ben de ondan diyorum, askerde olduğundan mıdır nedir elim sürekli o tarz resimlere sözlere falan gidiyor. Tamam ucundan özlem falan da olsun ama içinde sonuçta bu doğum günü için yani abartmayayım demi

Evet abartma herşeyden brz olsun Yoksa herşey askerligi anımsatırsa dogum günü hediyesi deglde asker hediyesi gibi olck :44:

İnanmıyorummm yaaaaaaa ! Tsk açıklama yapmış 12 aya düşmesi uygun görülmüştür kısa dönem 6 ay olarak kalıcak uzun dönem 12 ay. Diyee. Ne yani simdii düstümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü?????

günaydın çağla
Napıyosun nasılsın bakalm

Ben iyiyim canım, evdeyim işte soğuktan çıkamıyorum bir tarafa. Sen nasılsın

Yaaa şu haberler nasıl kesinleşecek ya da ne zaman kesinleşecek ?

Sabah konuştuk biz, hayatım o 100de 99 ihtimal olacak kesin bak gör diyordu ama mucize gibi olduğundan insanın inanası gelmiyor

Aaa ben konusmadım daha . E tamamm işte olmuss allahımm ya evet insan inanamıyo ne zamandır bekliyoruz bu haberii ozaman düşsüünnn şafaklarrrrrrrrrrrrrrrr

Aaa ben konusmadım daha . E tamamm işte olmuss allahımm ya evet insan inanamıyo ne zamandır bekliyoruz bu haberii ozaman düşsüünnn şafaklarrrrrrrrrrrrrrrr

Yok yok ben daha düşüremem valla, daha kesin bir şeyler çıksın öyle. İçim içime sığmıyor ama sakin olmalıyım ne yapacağı belli olmuyor bu başımızdakilerin

Yok yok ben daha düşüremem valla, daha kesin bir şeyler çıksın öyle. İçim içime sığmıyor ama sakin olmalıyım ne yapacağı belli olmuyor bu başımızdakilerin

Valla benimki bi arasın anında düşürcem Bu saatten sonra karardan geri dönemezler heralde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…