- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.441
Kızlar yaa, ben sevgilime hediyesini hazırlamaya başladım da şuan askerde olduğundan elim sürekli askerlikle ilgili olan şeylere gidiyor ama sonuçta ben bunu doğum günü için yapıyorum o kadar da içine sokmamak gerek demi ?
Ne hediye düşünmştün ki hatrlayamadm :26:
Belki bu topiğe yazmamışımdır ya ondan olabilir
Sevgili kitabı hazırlayacağım canım
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
Ya ama bu sadce askerlik için yapılmş bşy degl ki cok romantik her zamanda saklayabilcegi bşyÇocuklarınıza gösterrsinz ilerde
İşte ben de ondan diyorum, askerde olduğundan mıdır nedir elim sürekli o tarz resimlere sözlere falan gidiyor. Tamam ucundan özlem falan da olsun ama içinde sonuçta bu doğum günü için yani abartmayayım demi
Evet abartma herşeyden brz olsunYoksa herşey askerligi anımsatırsa dogum günü hediyesi deglde asker hediyesi gibi olck :44:
Aynen canım, bitirebilirsem inşallah bi size de atarım bi fikir verin yahu bana
Bitirince atarsın bakarız ama güzel oluyodur eminim özlemle yaptın sonucta
Ecee napıyosuun canıım
Günaydın kızçeleeeeeeer
günaydın çağla
Napıyosun nasılsın bakalm
İnanmıyorummm yaaaaaaa ! Tsk açıklama yapmış 12 aya düşmesi uygun görülmüştür kısa dönem 6 ay olarak kalıcak uzun dönem 12 ay. Diyee. Ne yani simdii düstümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü?????
Ben iyiyim canım, evdeyim işte soğuktan çıkamıyorum bir tarafa. Sen nasılsın
Yaaa şu haberler nasıl kesinleşecek ya da ne zaman kesinleşecek ?
Valla sevdiceğm arasın o zaman kesin öğreniriz ama kesin net gibi görnüyo haberde okudum kesinleşti yazıyordu
Sabah konuştuk biz, hayatım o 100de 99 ihtimal olacak kesin bak gör diyordu ama mucize gibi olduğundan insanın inanası gelmiyor
Aaa ben konusmadım daha . E tamamm işte olmuss allahımm ya evet insan inanamıyo ne zamandır bekliyoruz bu haberii ozaman düşsüünnn şafaklarrrrrrrrrrrrrrrr
Yok yok ben daha düşüremem valla, daha kesin bir şeyler çıksın öyle. İçim içime sığmıyor ama sakin olmalıyım ne yapacağı belli olmuyor bu başımızdakilerin
Valla benimki bi arasın anında düşürcemBu saatten sonra karardan geri dönemezler heralde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?