• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Tam 3 ay sonra bugün ; ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ !
turkbayragi.gif

#dirençağla :52:
:52:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 07.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 73 ->>> ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... Kanaryam35 ... 92

... zeytinagaci ... 92

... meritoo ... 95

... KorEc ... 99

... blss ... 99

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 162

...NeLs ... 170

... tuqbaCadi ... 170

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 183

... dilanumut ... 185

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 224

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 272

... kobayfare ... 272

... wishw ... 272

... plaslan ... 275

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​
Eksik var burdaaa ya sankiii cagla huni cumguriyetinin basini cekmekteyim yani :-) :72::9:

Evet aynı yer aynı dönem:) aykutta çok zorlandı bide biraz titiz takıntılı yemek yiyemedi nefret etti ordan aman kurtuldular çok şükür. Askerlik bu elden bişey gelmiyo:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emrede kac saat sivi ile beslendigini saymisti:)asureyi hic unutmuyo joleydi diyo:)yataklarda kotuymus.esofmanlarini koyuyodu yatagin ustune birz yumusak olsun diye.ck kotu bi yermis anlattigina gore yani.bn bilecik cikmasin istiyodum bilecik cktigini duynca ck aglamistm.
Cok sukur bu gunlere geldik biticek insallah:)
Bilecikten osmaniyeye iyi yere dusmus gbi gozukuyo.genelde dogu veriyo

Emrede kac saat sivi ile beslendigini saymisti:)asureyi hic unutmuyo joleydi diyo:)yataklarda kotuymus.esofmanlarini koyuyodu yatagin ustune birz yumusak olsun diye.ck kotu bi yermis anlattigina gore yani.bn bilecik cikmasin istiyodum bilecik cktigini duynca ck aglamistm.
Cok sukur bu gunlere geldik biticek insallah:)
Bilecikten osmaniyeye iyi yere dusmus gbi gozukuyo.genelde dogu veriyo

Evet canım biz şanslıydık Allah doğuya düşenlere yardım etsin. İyi oldu burunları sürttü işte:) sivil hayatın kolaylığını, rahat yaşamı, istediğini yapmanın değerini anlamışlardır. Benim erkek arkadaşım 89 lu gidenlerden büyüktü sanırım seninde öyle, buda zor oldu onlara bu alt üst olayı. Amann bi kere yaşıycakları tecrübe kazasız belasız atlatsınlar yeter.

Aaa nasil ya ciddi ciddi ayrildinizmi barisirsiniz ya

ya hic bisey yok ortada bi anda cikisti bana,, sonradan anladim her zamanki gibi sinirle dedi ama surekli ayni sey oluo yawas yawas yumusuyor ama kesinlikle mesaj atmiyorum bu sefer burnu surtcek hep ayni seyi yapio cunku

Ya çok özür dilerim kusura bakma yanlış anladım çok çok pardon. Askerdeykenmi ayrıldınız?

evet canım 1 buçuk senelik bi bırlıketılığmız vardı herşey iyidı cok guzeldı bırbırımızı cok sevıyorduk askere gitmeden önce degısmeye basladı gıdınce duzelır dıye umud ettık olmadı 4 ay oldu çok degıstı bana karşı hısslerı kayboldu sankı ayrılma kararı aldık aılecek tanısıyorduk gelınce söz nişan evlılık dusunuyorduk hepsı bır anda yok oldu ılgısız sevgısız bırı oldu ne ıstedıgımı bılmıyorum dıyor

evet canım 1 buçuk senelik bi bırlıketılığmız vardı herşey iyidı cok guzeldı bırbırımızı cok sevıyorduk askere gitmeden önce degısmeye basladı gıdınce duzelır dıye umud ettık olmadı 4 ay oldu çok degıstı bana karşı hısslerı kayboldu sankı ayrılma kararı aldık aılecek tanısıyorduk gelınce söz nişan evlılık dusunuyorduk hepsı bır anda yok oldu ılgısız sevgısız bırı oldu ne ıstedıgımı bılmıyorum dıyor

Canım bizimde ilişkimiz dört yıldır devam ediyo. Son ayları onun. Askerlik öyle bişey ki insanı çok sarsıyo. Biz kendi açımızdan düşünüyoruz ama onun orda pskolojisi çok kötü. Eminim budur sebebi. Biz bile ilk zamanlar sorun yaşadk birbirimizi çok iyi tanımamıza rağmen. Orda güvensizlik duymuş olabilir, baskı ve emir altında olduğu için sivil hayatı boşvermiş olabilir. Düşün ki yiyecekleri yemeğe bile kendileri karar veremiyolar. Sağlık karar verme yetisini kaybetmiş olabilir. Ben üzülmemen gerektiğini düşümüyorım tabii bu elde değil ama. Oda daha yeni sayılır adapte olacak hatasını anlayacaktır. Sen bu arada bence sakin kal onun sana döndüreceği şekilde davranma. Eminim hatasını anlayacaktır. Umarım.

merhaba kızlar biz bugun askerimle maalesef ayrıldık..
canım yaa üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun belkide gerçek bir ayrılık değildir ben arada sevgi varsa ve eğer başka birisi araya girmemişse ilişkinin hep düzelebileceğine inanıyorum ama hayırlısı...

evet askerde çoğu ilişki bitiyor malesef erkekleri değiştiriyor askerlik bakalım benmki de değişirmi bilmiyorum ve bu döndüğündede devam edebiliyor hiç mi bir barışma umudu yok:18::18:

Back
X