- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.481
geçicek inşallah şu yazı bi atlatsak gerisi kolayNe güzel ya.. Bizimde geçer mi acaba 😥😥😥😥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçicek inşallah şu yazı bi atlatsak gerisi kolayNe güzel ya.. Bizimde geçer mi acaba 😥😥😥😥
geçicek inşallah şu yazı bi atlatsak gerisi kolay
3 ay yazınca daha bi çok geliyodu şimdi azaldığını belli ediyo artık :) ben ilk geldiğimde 6 ay yazıodu galiba dimi çağla vay beeee
Aynenn geçmiyorr valla sıkıldımm
Dün gitmişti değil mi canım bak ge güzel arayabilmiş sesini duymuşsunn :)
valla ben 9 aylardaydım yani ustaya gittiği gibi gelmiştim sizinde 6 aydı sonra 5 ay olmuştu galiba:)oh ohhhhhhNe zaman gelmiştin ki sen bizim topiğee, bilmiyorum valla yazıyodur artık hafıza gitmeye başladı benim![]()
onunla telefonda konuşarak özlediğini söyleyerek geçer ama geçer geçicek inşallahİnşaAllah yayaz sevgilim olmadan nasıl geçer ki....
onunla telefonda konuşarak özlediğini söyleyerek geçer ama geçer geçicek inşallah![]()
oh oh sizin 3 ay yazısını görmekten kurtulduk sonunda![]()
azcık kaldı evet 6 ay yazınca sanki kısa dönemmiş gibi beklicem kısa dönemlerin çabuk geçiyo bitiyor gibi geliyo ya bize kendimi öyle avutcam:) ama hedef 199:):) sen de 7 den düş prety artık 6 aydan sonrası daha kolay geçti bana sanki![]()
İnşaAllah yayaz sevgilim olmadan nasıl geçer ki....
Evet aradı şükür ama işte yetinemedim..
ayşenurcum evet yetmeyecek ama orası ana kucağı değil asker ocağı diye boşuna dememişler.
hergün 2 dk bile olsa arıyor olmasına yat kalk dua et.
ilerleyen günlerde eğitimler sıkılaştıkça 3-4 gün bile arayamadığı olabilir.
bizim de oldu.
o yüzden kendini alıştırmaya çalış.
yoksa senin askerlik sana işkence olur.
Yapma ya gerçekten olur mu 😥
şimdi onlar daha alışma evresinde yemin törenine kadar bayağı yoğun eğitime başlayacaklar. yorgunluktan kendilerini göremeyecekler. ankesörlü telefonlar bazen dolu olacak, bazen bozuk olacak, bazen kart kalmamış olacak. bu durumlarda aramayabilir. bazı yerlerde gece eğitimine gidiliyor. bazı eğitimlerde araziye falan çıkıyorlar 2-3 günlüğüne. o zamanlar arayamaz.
Hayırlısı olsun ne diyim.
Bende şu panoya girmek istiyorum ama ayarlarda düzenle falan yok ya ..
Canım profil kısmına gir orda hakkımda kısmı var orada beklediğini tezkere tarihi vs yazıyor onları ayarla altında da değişiklikleri kaydet var orayı tıkla![]()
Orayı buldum ama bir şey yazamıyorum tıklıyorum yazılmıyor...