93/3 asker yolu bekleyenler

Askerlik 12 aya düşünce 45 güne düşmedi mi yahu acemilik :44:

Benimki 2 ay yapıcakmış acemiliği acemiliği az yapanlar genelde meslekçi şoför olanlar falan diye biliyorum belkide yerine göre değişiyordur ama 2 ay bizimki..

Bizde sevdiceğimle gitmiştik geçen cumartesi ah ah.. Evet uzun dönem çanakkale merkez seninki

Şuan çok kötü hissediyorsundur daha çok yeni ama alışırsın çanakkaleyi iiyi diye duymuştum bu acıdan bak duruma canım için rahat olsun.

Benimkisi meslekçi Kocaeli gölcükte gemi de yapıyr uzun dönem. Seyirleri başladı yurt dışına gidecek gelmeyecek 3 ay hiç yani sesine bile hasretim ben hala :14:

Şuan çok kötü hissediyorsundur daha çok yeni ama alışırsın çanakkaleyi iiyi diye duymuştum bu acıdan bak duruma canım için rahat olsun.

Benimkisi meslekçi Kocaeli gölcükte gemi de yapıyr uzun dönem. Seyirleri başladı yurt dışına gidecek gelmeyecek 3 ay hiç yani sesine bile hasretim ben hala :14:

Umarım ustalığıda güzel bir memlekete çıkar şu an onun derdindeyim..
İnşaAllah hemen geçer Allah kavuştursun hepimizi..

onu biz de öğrenene kadar her Allahın günü soruyoduk neresi çıktı, neresi çıkacak diye.

5 temmuzda belli olucakmış ya dağıtıma gitmeden hemen önce işte daha var yani belli olmasına.. Ama bir an önce belli olsa iyi olur ya heyecanlanıyorum neresi acaba diye..

Telefonda özledim bile diyemedim nasıl geçicek falan da diyemiyorum morali bozulmasın diye oy oyy..

Son düzenleme:
Back
X