- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.441
Günaydın
Hastalıklarla sınanıyorum bu aralar 
İzin alabilrsem alıcam inş

İzin alabilrsem alıcam inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelince bi şeyler planlıyor galiba![]()
GünaydınHastalıklarla sınanıyorum bu aralar
İzin alabilrsem alıcam inş![]()
günaydın canım geçmiş olsun neyin var??
Teşekkr ederm pelincim
Her yerimde uçuk çıktı ki 23 senedir ilk defa olunca böle ağır geçiyomş sanırımBide normal regl oldm üstüne tam oldu :18:
Sulugöz gibi dolanıyorm![]()
Günaydınnnn.Evde uyumak isterdimmm tam uyku havalarıı![]()
Çok geçmiş olsun cnmm uçuk ilacı kullan mtlaka.
Ay o regl başlı başına yeter sulugoz olarak dolanmaya
Günaydınnnn.Evde uyumak isterdimmm tam uyku havalarıı![]()
İki gündür işe hiç gidesim gelmiyo :18: Artık bu havalar düzelmeli ya mayıs oldu hala yağmur yağıyo buz gibi :44:
Teşekkr ederm pelincim
Her yerimde uçuk çıktı ki 23 senedir ilk defa olunca böle ağır geçiyomş sanırımBide normal regl oldm üstüne tam oldu :18:
Sulugöz gibi dolanıyorm![]()
aynen ece bıktım ya her gün ıslanıyorum eve giderken
izin iste bence de![]()
doktora da gitsen iyi olabilirdi aslında.
ayy canım geçmiş olsun ya tam bir sinir bozukluğu regl zaten bitiriyor insanı.. ilaç filan aldınmı uçuklar için daha doğrusu doktora gidebildinmi?
Doktora gidemedim çalışıyorum diye.Ama netten araştrdım annemlere sordum onlarda tanıdık doktorlara sorup ilac aldırdılar bna o şekilde hem krem hem hap şeklinde kullanıyorm.Ztn uçuk sinirimi bozuyodu bide regl de 1 hafta gecikmşti iyice patlicak gibi oldm yani![]()
Sabh kötüydüm ama şuan iyiym ondanda izin almiyim dedim çalışmaya tam gaz devam
Ya sende tam yaz geliyo dedin bisiklet aldn havalara bak şaka gibi.Sanki sana niye sattın arabayı diyoBrzcık daha idare et bakalm iki üç güne düzelr diye umuyorm :44:
resmen arabanın intikamı
hava güzel olsa bisiklet o kadar keyifli ki aslında
raşit gelince alıcaz umarım bi araba![]()
Günaydınnlarrrrr![]()
Kızlar benim askerimde dün gitti bugün öğrenmiş 30 mayısta yemin töreni varmış 5 temmuzda da dağıtım olucakmış..