93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın :ssz: Hastalıklarla sınanıyorum bu aralar :ssz:
İzin alabilrsem alıcam inş :31:

günaydın canım geçmiş olsun neyin var??

Teşekkr ederm pelincim :61:
Her yerimde uçuk çıktı ki 23 senedir ilk defa olunca böle ağır geçiyomş sanırım :31: Bide normal regl oldm üstüne tam oldu :18:
Sulugöz gibi dolanıyorm :43:

Her yerimde uçuk çıktı ki 23 senedir ilk defa olunca böle ağır geçiyomş sanırım :31: Bide normal regl oldm üstüne tam oldu :18:

Çok geçmiş olsun cnmm uçuk ilacı kullan mtlaka.
Ay o regl başlı başına yeter sulugoz olarak dolanmaya

Çok geçmiş olsun cnmm uçuk ilacı kullan mtlaka.
Ay o regl başlı başına yeter sulugoz olarak dolanmaya

Teşekkr ederim Küb krem kullandımda yayıldı başka yerlerdede çıktı çok detay vermk istemiyorm :17: Yoksa dudağa fln razıydım yani :18:

Günaydınnnn.Evde uyumak isterdimmm tam uyku havalarıı :68:

resmen yataktan kalkasım gelmedi......
bu kadar soğuk ve sıkıcı bir hava olur mu mayıs ayında ya :14:

İki gündür işe hiç gidesim gelmiyo :18: Artık bu havalar düzelmeli ya mayıs oldu hala yağmur yağıyo buz gibi :44:

aynen ece bıktım ya her gün ıslanıyorum eve giderken :kkk:
izin iste bence de :(
doktora da gitsen iyi olabilirdi aslında.

ayy canım geçmiş olsun ya tam bir sinir bozukluğu regl zaten bitiriyor insanı.. ilaç filan aldınmı uçuklar için daha doğrusu doktora gidebildinmi?

aynen ece bıktım ya her gün ıslanıyorum eve giderken :kkk:
izin iste bence de :(
doktora da gitsen iyi olabilirdi aslında.

Sabh kötüydüm ama şuan iyiym ondanda izin almiyim dedim çalışmaya tam gaz devam :10:
Ya sende tam yaz geliyo dedin bisiklet aldn havalara bak şaka gibi.Sanki sana niye sattın arabayı diyo :27: Brzcık daha idare et bakalm iki üç güne düzelr diye umuyorm :44:

ayy canım geçmiş olsun ya tam bir sinir bozukluğu regl zaten bitiriyor insanı.. ilaç filan aldınmı uçuklar için daha doğrusu doktora gidebildinmi?

Doktora gidemedim çalışıyorum diye.Ama netten araştrdım annemlere sordum onlarda tanıdık doktorlara sorup ilac aldırdılar bna o şekilde hem krem hem hap şeklinde kullanıyorm.Ztn uçuk sinirimi bozuyodu bide regl de 1 hafta gecikmşti iyice patlicak gibi oldm yani :52:

Doktora gidemedim çalışıyorum diye.Ama netten araştrdım annemlere sordum onlarda tanıdık doktorlara sorup ilac aldırdılar bna o şekilde hem krem hem hap şeklinde kullanıyorm.Ztn uçuk sinirimi bozuyodu bide regl de 1 hafta gecikmşti iyice patlicak gibi oldm yani :52:

almışsın en azından fayda eder onlar tatlım..reglde geciktimi insan zaten sinir stres oluyor bir gerginlik oluyor üstünde..

Sabh kötüydüm ama şuan iyiym ondanda izin almiyim dedim çalışmaya tam gaz devam :10:
Ya sende tam yaz geliyo dedin bisiklet aldn havalara bak şaka gibi.Sanki sana niye sattın arabayı diyo :27: Brzcık daha idare et bakalm iki üç güne düzelr diye umuyorm :44:

resmen arabanın intikamı :52::52::52:
hava güzel olsa bisiklet o kadar keyifli ki aslında
raşit gelince alıcaz umarım bi araba :31::31:

resmen arabanın intikamı :52::52::52:
hava güzel olsa bisiklet o kadar keyifli ki aslında
raşit gelince alıcaz umarım bi araba :31::31:

Ya bisiklet acayip güzel bşy ama havaya bağlı resmen :19:
Hobi olarak vakit geçirmek için mükemmel bi spor :8:
Ama sana araba şart kesinlikle ztn zayıfsın iyice kötü olcaksn onu sürerken :19:

Kızlar benim askerimde dün gitti bugün öğrenmiş 30 mayısta yemin töreni varmış 5 temmuzda da dağıtım olucakmış..

Back
X