93/3 asker yolu bekleyenler

Ya bugün neden bu kadar uzun ve sıkıcı bir gün yarabbim?!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı gerçekten doğru mu merak ediyorumm???

Evet canım ustalıktayız biz 5 ayımız kaldı bitmesine. :)

Sorunun cevabına gelince evet bu sene öyle olmuş sanırım bizde öyle açıklanmamıştı ama

MaşaAllah Allah kavuştursun çok az kalmışşş ne güzeell peki ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle mi sizinde gerçekten doğru mu merak ediyorumm???

İyi aksamlar sabirla direnen bekleyen yol arkadaslarim yariya geldik sayilir vuslatimizda yakindir ins.herkes nasil bakalim

Teşekkr ederim Küb krem kullandımda yayıldı başka yerlerdede çıktı çok detay vermk istemiyorm Yoksa dudağa fln razıydım yani :18:

Aaa.ben cok ucuk cikaririm ama hep dudagimin etrafinda.doktor ucuk hapi vermisti artk bana.ozellikle vucutta cikarsa kullanilan bir hap.
Krem banada care etmiyo pek kendi kendine gecmesini bekliyorm genelde

Son düzenleme:
Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı gerçekten doğru mu merak ediyorumm???

Olur mu öyle şey, o zaman bizim denizlide değil Çanakkale çankırı gibi bi yerde olmamız lazımdı

Bikac gundur emreyle ikimizde keyifsiziz.6.5ayı gcti 19unda 7ay olck.artik fenalik geldi btsinde kurtulsak.

offff kübi bunalımlardan bunalım beğeniyorsunuzdur ikiniz de çok zor yaaa..

İyi aksamlar sabirla direnen bekleyen yol arkadaslarim yariya geldik sayilir vuslatimizda yakindir ins.herkes nasil bakalim

gülizarrrr ne yarısı kızım bitti artık çeyrekten de az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…