- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.501
Tezkere tarihi beklediğim kişi bunların yanında küçük bi kalem işareti var orayı tıklayarak yazabilirsin canım
Telefonumdan giriyorum görünmüyor kalem😱
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tezkere tarihi beklediğim kişi bunların yanında küçük bi kalem işareti var orayı tıklayarak yazabilirsin canım
Telefonumdan giriyorum görünmüyor kalem😱
insan acaba pişman olup ararmı diye düşünmüyorda değil ama fazla umut etmek istemiyorum sonuçta seven insan ayrılığı göze almazdı öyle değil mi :26:
Ooo devrem iyiyimm sen ne yapıyorsunn![]()
İyiyim bnde napayım sennle pek denk gelemyoz yaa askerliği yarıladık dgru dzgn konuşamdk devremle![]()
Evet devrem bak yine yoksunnnn gelde konuşalım sohbet edelim azıcıkk![]()
Siz ustalıkta mısınız??
Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı gerçekten doğru mu merak ediyorumm???
Evet canım ustalıktayız biz 5 ayımız kaldı bitmesine. :)
Sorunun cevabına gelince evet bu sene öyle olmuş sanırım bizde öyle açıklanmamıştı ama![]()
İki gündür işe hiç gidesim gelmiyo :18: Artık bu havalar düzelmeli ya mayıs oldu hala yağmur yağıyo buz gibi :44:
Teşekkr ederim Küb krem kullandımda yayıldı başka yerlerdede çıktı çok detay vermk istemiyormYoksa dudağa fln razıydım yani :18:
MaşaAllah Allah kavuştursun çok az kalmışşş ne güzeell peki ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle mi sizinde gerçekten doğru mu merak ediyorumm???
Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı gerçekten doğru mu merak ediyorumm???
Bikac gundur emreyle ikimizde keyifsiziz.6.5ayı gcti 19unda 7ay olck.artik fenalik geldi btsinde kurtulsak.
İyi aksamlar sabirla direnen bekleyen yol arkadaslarim yariya geldik sayilir vuslatimizda yakindir ins.herkes nasil bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.