- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.561
kızlar nasılsınız
iyi diyelim iyi olsun, sen ??
eşimle konuşuyodum telefonum kapanıverdi sinir oldum
benm telefon tuvaletin deliğine düştü su içinde şu an bu gün hep aksilik ya of
ayyy inanmıyorum ya çalışıyor mu???????
bana tatil de yok, hep çalıştığım için sıkıldım galiba.
ama haklısın ramazan vs. derken yaz geçer bi şekilde :)
Zaman geçmiyo geçmiyo geçmiyoo
Bugün ben de çok umutsuzum zaman gecmiyor gecmiyor geçmiyorrrr off çok özledim çok
Handecan da aynen böyle, onunla da face de şuanda bunu konuşuyoruz. Evet tüm devre olarak tekrar girdik sanırım bunalıma
iki gune kadar cok umutluydum niye boyle oldu Cagla ya askerim de farketti bugün bana sen bunalima geri girmissin dedi kendisi de cok iyi degil zaten beni toparlamaya çalıştı konusurken duzelir gibi oldum simdi yine aynı
5i sabahı daha bugün 5 i mi yaaaaaaağ diye uyanmamla başladı aslında benim durumum
2-3 gündür idare ettiğimi sanıyordum da bugün bildiğin patlak verdi yani.
İçim aşırı derecede sıkılıyor, 90 gün gözümde büyüyor. Mayısın geçmeyişine gelmiyorum bile
iki gune kadar cok umutluydum niye boyle oldu Cagla ya askerim de farketti bugün bana sen bunalima geri girmissin dedi kendisi de cok iyi degil zaten beni toparlamaya çalıştı konusurken duzelir gibi oldum simdi yine aynı
5i sabahı daha bugün 5 i mi yaaaaaaağ diye uyanmamla başladı aslında benim durumum
2-3 gündür idare ettiğimi sanıyordum da bugün bildiğin patlak verdi yani.
İçim aşırı derecede sıkılıyor, 90 gün gözümde büyüyor. Mayısın geçmeyişine gelmiyorum bile
Bana da hızlı geciyor gibi geliyordu en basta sonra boyle oldu durdu zaman sanki bi de boyle mayis bi tuhaf yagmur soguk falansimdi boyle bi icime kapandim sanki o 9 ayı geciren ben degilmisim gibi geliyor ya
aynen
zaten burada da yazmıştım, bunalımlı durumlarımdan dolayı ilaca da başladım.
onun da daha etkisi görülmedi sanırım.
eskiden eşimle mutlu olduğum günleri özlüyorum
ya arkadaşlarım kısa dönem gönderdiler geri geldi eşleri/sevgilileri, ev araba aldılar, tayin oldular, tatile gittiler vs. vs. yani hayatları devam etti. biz daha 3 ay beklemeye devam.. benim moralim buna bozuluyor, hayatımı 1 KOCA SENE ertelemek zorunda kalacağım. ve hala bitmiyo bu askerlik
3 ayda az buz değil biliyoruz, 100 den düşünce epeyi sevinmiştik oysa ki
boru mu bu 90 gün!
90 gece!
yazın bile sonu geliyor olacak onlar döndüğünde......
aynen
zaten burada da yazmıştım, bunalımlı durumlarımdan dolayı ilaca da başladım.
onun da daha etkisi görülmedi sanırım.
eskiden eşimle mutlu olduğum günleri özlüyorum
ya arkadaşlarım kısa dönem gönderdiler geri geldi eşleri/sevgilileri, ev araba aldılar, tayin oldular, tatile gittiler vs. vs. yani hayatları devam etti. biz daha 3 ay beklemeye devam.. benim moralim buna bozuluyor, hayatımı 1 KOCA SENE ertelemek zorunda kalacağım. ve hala bitmiyo bu askerlik
Aynen 10 gündür pollyanna pollyanna gibi dolaşıyodum burda ben geçti ki bitti ki diye. Gitti o laflar da hisler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?