93/3 asker yolu bekleyenler

Başınız sağ olsun canm yaa Allah mekanını cennet etsin Valla keşke bilsemde sana yardımcı olsam yaa

Başınız sağ olsun canm yaa Allah mekanını cennet etsin Valla keşke bilsemde sana yardımcı olsam yaa

Amin canım benim sağolasın. Şimdi bakınıyorum bende ama bulamadım bı cevap en son Çağla demişti sevdiceğinin birliğinden birine komutanı 2 gün ölüm izni vermiş diye acaba baska bilgisi olan var mı ki diye bir sorayım dedim size canım

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..
Ben var diye biliyorum ölüm raporunu göstermesi gerek komutana..

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..
Ben var diye biliyorum ölüm raporunu göstermesi gerek komutana..

Amin canım çok sağol... Ben de var olduğunu duymustum, sevdiceğim de bir arastır dedı ama nette bi bilgi bulamadım, o da ancak Pazartesi günü görüşebilecek komutanla, bekleyeceğim artık.

Amin canım çok sağol... Ben de var olduğunu duymustum, sevdiceğim de bir arastır dedı ama nette bi bilgi bulamadım, o da ancak Pazartesi günü görüşebilecek komutanla, bekleyeceğim artık.

Allah yardımcısı olsun sevdiğinin..

yapma ya denizli merkeze gitmeleri yasak mı peki? Yoksa uzun mu sürüyor?

tabiki şehir değiştirmesi yasak ve zaten 2.5 saat sürüyor yol, gitmesi imkansız.

Bzm carsi muhabbettimiz bi tek acemilikte oldu yemin toreninden snra devam etmisti ya acemilik.o zmn ckiyodu nete giriyo face ten msj atiyodu:)kamera acalim ddigmde olmz biri falan gorur diyodu hahhaa byle bi ayıyogii:))

evet ya raşit de biri beni görür diye açmıyor.

canım benim eşimin dedesi şubatta vefat etti.
komutan 10 gün ölüm izni verdi.
ölüm izni verirse şafaktan da düşüyor.
başınz sağolsun

Sevdiceğin nereli?? Babamın ismide Raşit eheh 😄

canım benim eşimin dedesi şubatta vefat etti.
komutan 10 gün ölüm izni verdi.
ölüm izni verirse şafaktan da düşüyor.
başınz sağolsun

Sağolasın canım benim sizin de başınız sağolsun. Sevdicegim Pazartesi komutaniyla gorusecekmis komutanin insiyatifine bagli demisler izin alirsam Sali cikarim hemen diyor ama bakalim izin verecek mi komutan ya da verse bile kac gun verecek.:44:

Son düzenleme:

Aaa basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.mazeret izinleri vr byle durumlarda kullanmalari icn

Ana hadi yaa bnde kirkagactan:) hemseri ciktik ya senle dayimlar filan akhisarda bnm

hadi ya tesadüfe bak :)

ben 17 yaşına kadar akhisarda yaşadım
sonra okul için 4 sene ankara
1 sene diyarbakır
1 sene izmir
son 1 senedir de balıkesirdeyim..
bayağı yer gezdim
artık akhisarı unuttum neredeyse

hadi ya tesadüfe bak :)

ben 17 yaşına kadar akhisarda yaşadım
sonra okul için 4 sene ankara
1 sene diyarbakır
1 sene izmir
son 1 senedir de balıkesirdeyim..
bayağı yer gezdim
artık akhisarı unuttum neredeyse

Baya gezmissin sen bizde 14 yildir izmirdeyiz. Gecenlerde iş basvurusu yaptim olursa akhisarda caliscm:) bnmkide suan diyarbakirda asker:) baya ortak noktamiz varmis.balikesirede geldim ablam bandirmada okudu balikesirde fln gezmistk bnde denizlide okudum 4 yıl senin esinde ordaymis sanirim:)

evet aynen :)))))
ortak noktamız bayağı fazlaymış çok şaşırdım.
akhisarda yaşamak iyidir
ben eşimin de benim de akrabalarımızın hepsi orada diye pek sevmesem de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…