- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.661
Kızlarr nabıyonuz bakalımm
iyilik tubiş senden naber?
Kızlarr nabıyonuz bakalımm
Bugün daha hiç aramadı aramasını bekliyorum öyle zaten arayınca da 5 dakika bir şey hemen geçiyo of off nasıl geçicek bu askerlik..
Canm şuan çok normal hele ararda duymssam işteym dye çok konuşamzsam dye ne yiyp bitrmştim bnde kendimi :18: .
Ama bak ustada okdr rahatz ki bgnde 2 kere aradı bni ki hafta sonları rahat olyo ama denetm olcağı halde iki kere aradı uzun uzun konştk.
Sizde rahtlıcaksnz sabır...
Ama bugün pazar yani birşey olmaz ki anlamadım neden aramadı😔
Belli mi olur askeriye bu her şey beklenir cnm
Neyse ararsa kızmıyım bari 😥
Tabiki kzma bak şmdi hatrldm 3 gün hiç aramamştı beni 4. gün bi kzmştm ağlamştm nasl bozldu oda sen böyle yaprsan sen anlamssan bn kme anltçam halimi demşti bitanem benim yaa
Oy oy çok zor çok.. Böyle böyle benden soğucak beni unutucak diye de korkuyorum..
Yok artk cnm soğurmu hiç sen onu beklyosun okdr aradığnda 2 dkkacık sesindn havalara uçuyosun olmz öyle bişey. Nekadrdır berabrsınz ??
ben aynı şeyi kendi ablamın face adresinden denedim açtım bildirimleri bilgisayardan cromedan girdim crome tarayıcısını kaydettım sonra mozilladan girdim kapattım daha sonra cromdan gırınce yine direk uyarı cıktı ama kısa bi süre önce başka tarayıcıdan giriş yapılmıştır diye ıpnumarası fln yazıo :26: samette ablasıyla konustu bişey dememiş inşallah senın dediğin gibidirde görmez
Canm şuan çok normal hele ararda duymssam işteym dye çok konuşamzsam dye ne yiyp bitrmştim bnde kendimi :18: .
Ama bak ustada okdr rahatz ki bgnde 2 kere aradı bni ki hafta sonları rahat olyo ama denetm olcağı halde iki kere aradı uzun uzun konştk.
Sizde rahtlıcaksnz sabır...
Aa bak ya memleketlim doluymus haberim yok. Sanayiyi duyuyorum hepte bn tanimiyom ordan kimseyi:)
sen tanımazsın dedenler falan tanır kırkağaçta çok tanırlardı dedemi allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin canm taniyorlardr kesin bnmkilerde soforluk yapiyodu zaten.
bizimkiler yedek parça işi yapıyolardı sanayide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?