93/3 asker yolu bekleyenler

biz de dün akşamüzerinden beri haberleşemedik raşitle.
arıyorum ama açmıyor. yine o sevmediği komutan görevliyse o yüzden açamıyodur.
teskereci olduk hala telefon sorunu devam ediyor.

Sorma ya bi rahat bıraksalar bizi artık.
geceden sabaha kdr görev esnasında ztn snrada uyuyo hangi boşlukta konuşabilecez acaba.
ay bu uyuz komutanlar çekilsin kenara

öff trençkot tamam da saç çok kötü oluyo gerçekten de.
yıkamışsın ya geçmiştir.

Plakalar hızını kaybetti bence artık

dur daha biz gelemedik kübiiiiii

Kızlar alıntılayamadım tek tek , geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ancak kendimi toparlayıp yazabildim. Tansiyonumda sebebi bilinmeyen şekilde ani oynamalar oluyor benim de cumartesi günü yine bu sebeple rahatsızlandım, hafta sonuna denk geldiği için de pazartesiye kadar hastanedeydim. Dün geldim daha ve ancak dinlenebildim. Hastaneye giderken telefonum düştü kırıldı, kim olduğunu çözemediğimiz biri face imi çalmış, silmeye almış falan ne olduğunu inanın biz de anlamadık ama geri aldım çok şükür ki. Şanssızlık üstüne şanssızlıkla da kendime ait olan rekoru da egale ettim bu arada

öff trençkot tamam da saç çok kötü oluyo gerçekten de.
yıkamışsın ya geçmiştir.

dur daha biz gelemedik kübiiiiii

işe gelene kdr ıslak medille sil sill midem kalktı. snrada yıkadım.
ya geçmiyor zaman geçmiyor yatıyorum kalkıyorum daha burdamıyız diyorum.mayıs bitsin artık.daha ortasındayız hale bak

aaa bildiğin herşey üst üste gelmiş.
çok geçmiş olsun Çağlacım. şimdi nasılsın tansiyonun falan ne durumda normalmi

işe gelene kdr ıslak medille sil sill midem kalktı. snrada yıkadım.
ya geçmiyor zaman geçmiyor yatıyorum kalkıyorum daha burdamıyız diyorum.mayıs bitsin artık.daha ortasındayız hale bak

mayısı ben de hiç sevmedim. bi türlü de geçiremedim.
haziran bi gelse çok iyi olucak

raşit aradı şimdi, diş dolgusu düşmüş ve 20lik dişi çürümüş (daha doğrusu çürük çıkmış) onları yaptırmaya hastaneye gitmiş.
kıyamam yine acı çekicek.

Ah be çağlam, gelmiş geçmiş olsun tekrardan..

haziran gelse sanki daha güzel olcak evet.
aaa Diş çok sancılı iş ya bn 2.5 senedir her ay o koltuğa yatıyorum artık alıştım:)
geçmiş olsun inşallah sancısız atlatır. doktor umursamaz davranmaz

Çağla tekrardan geçmiş olsun ya korkuttun bizi :26: Hastalığının ne olduğu belli olsa en azından ona göre önlem alırsın.Umarım kötü bşy değildir.Hoşgeldin aramıza tekrardan ayrıca

Çok geçmiş olsun Çağlacımm hoşgeldin yenidennnn

Son düzenleme:

Canımm çok geçmiş olsun yaa

aaa bildiğin herşey üst üste gelmiş.
çok geçmiş olsun Çağlacım. şimdi nasılsın tansiyonun falan ne durumda normalmi

Teşekkür ediyorum Kübii
Tansiyonum şimdilik iyi, birkaç gün dinlenip kendimi toparladıktan sonra da endoskopiye giricem. Tansiyon düşmem sırasında istifram olduğu için mideye yöneliyor doktorlar. Ondan sonra da şu ani düşüşler için kbb dahiliye falan diye dolaşıcam bakalım

Son düzenleme:
Çağla tekrardan geçmiş olsun ya korkuttun bizi :26: Hastalığının ne olduğu belli olsa en azından ona göre önlem alırsın.Umarım kötü bşy değildir.Hoşgeldin aramıza tekrardan ayrıca

Biliyorum canım ya yazdıklarınız falan hep sonradan geldi bana
Aynen işte çözemediler bir türlü, bir de tansiyon düşüklüğü bir rahatsızlık değildir derler ama işte böyle de sıkıntı oluyor. Birkaç gün toparlanayım bakalım gidicem hastaneye, check-up a mı sokacaklar artık beni ne yapacaklarsa yapsınlar
Teşekkür ediyoruuum

hep üst üste gelmiş çağla ya çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…