93/3 asker yolu bekleyenler

Dimi ya o zmn gecmiyodu zaman bnmkiyle konusuyrduk daha su kadr gun gecti diye 2 aya yaklasiyoruz.aman hep böyle olsum gecsin zmn bi an once.bzm tatbikat yok.bugun konusamicaz ama aksama kadr bi yere gonderdiler orda olckmis

Dimi ya o zmn gecmiyodu zaman bnmkiyle konusuyrduk daha su kadr gun gecti diye 2 aya yaklasiyoruz.aman hep böyle olsum gecsin zmn bi an once.bzm tatbikat yok.bugun konusamicaz ama aksama kadr bi yere gonderdiler orda olckmis

bu hafta hiç konuşamadık ya pazar günü ben nacinin annesindeyken o bida çarşı yapmış galiba anlamadım ben annesndeyim o çarşıda sinir oldum sorarım ben ona dedim o gün bugündür konuşamıyoruz

bu hafta hiç konuşamadık ya pazar günü ben nacinin annesindeyken o bida çarşı yapmış galiba anlamadım ben annesndeyim o çarşıda sinir oldum sorarım ben ona dedim o gün bugündür konuşamıyoruz

Ayy o da cok gıcık bir durum yani konuşma firsatin var konusamiyosun. Sabahta annesi beni ariyor onlari aramis beni aramadi bana haber yollamis aksam aricam diye. Somada madende kaza oldu ya onu sordu herlde ondan aramistr.kizcaktm bnde aksama ama hakli olabilir bisey demicem

hayırda sabah beni aradı hazırlanıyorum dedim gtmekte istemiyodum zaten beni duraktan alıcaklardı sözde almadılar öle kaldım orda elalemden aradım telefonda bozuk şuraya doğru yürü diyo hala kız bana sinir oldum bildiğin gittiğime pişman oldum

Günaydın kızlarr.Çok yorgun ve uykusuzum. Dün iş çıkışı yakın arkadaşımın hastaneye kaldırıldığını apandis ameliyatına girceğinin haberini alınca hemen hastaneye gittim bütün geceyi orda geçirdim.
Tabi dün birde Soma'da facia yaşamışısz. Geç öğrendik. Allahım yardımcıları olsun.Söylencek bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…