- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.781
Herkese günaydınlaaar
Çağla nasıl oldun daha iyi misin ?
kız ne çok olmuş sanki 1gafta geçmiş gibi hatırlıyorum sevgln gittğnde yazışıyoduk burda benmki mesaj atmış tatbikattalarmış ondan yazamıyomuş sanırım her yerde aynı zamanlarda tatbikat oluyo
İyiyim Ececim, ulaşamadığı sürede Aytaç çok merak ettiği için bir önceki gece sabaha kadar konuşmuştuk da onu avutmuştum, ondan uykusuz kaldım dün erken yatmıştım
Aman iyi olda uyu yani önemli değil
Soma'daki işçiler inşallah sağ salim kurtulurlar
Dimi ya o zmn gecmiyodu zaman bnmkiyle konusuyrduk daha su kadr gun gecti diye 2 aya yaklasiyoruz.aman hep böyle olsum gecsin zmn bi an once.bzm tatbikat yok.bugun konusamicaz ama aksama kadr bi yere gonderdiler orda olckmis
Benim sevgilim madende calisiyordu askere gitmeden once somada cok kotu bir durum Allah yardimcilari olsun icim bir tuhaf..
bu hafta hiç konuşamadık ya pazar günü ben nacinin annesindeyken o bida çarşı yapmış galiba anlamadım ben annesndeyim o çarşıda sinir oldum sorarım ben ona dedim o gün bugündür konuşamıyoruz
tatlım askere gitmesi sizin için hayırlı olmuş korkma kurtulur inş hepsi
şafak 265 100 gün olmuş o gideli daha yarısı bile değil
Ayy o da cok gıcık bir durum yani konuşma firsatin var konusamiyosun. Sabahta annesi beni ariyor onlari aramis beni aramadi bana haber yollamis aksam aricam diye. Somada madende kaza oldu ya onu sordu herlde ondan aramistr.kizcaktm bnde aksama ama hakli olabilir bisey demicem
Yarilamaya az kalmis ama canim bosver sen daha bot baglamayanlar düşünsün:))
Bir ömür geçmiş yahu resmen, 280 günlük askeriz bugüün
Bir yandan ona sevndm ama o insanlar icinde cok zor.bnmkinin sirketinde olmamış zaten patlama baska bi sirkette.resmen bi facia cok kotu cok
benim 3 katım bekledin sen
16 Ağustos'tan beri be tatlım az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?