93/3 asker yolu bekleyenler

Kar bitti yağmur sezonu açıldı erzurumda canım şimdide hep yağmurlu :) Bende iyim aşkım arar diye sürekli tl bekliyorum en son dün 4 gibi on dakikacık konuştuk

Havanin sıcak olmasini hic istemiyorum zaten ya bndemi gelsm oraya:)) bizde bugün dogru duzgun konusamadk kapatmk zorunda kaldm aramadi halada

Benim sevgilim ariza.Dağ filmini izle diyodu izlemedm.cmt izlesene falan ddi yine.tmm ddm izlycem.gece izledm.bttiginde agliyodum.hala film aklimdan ckmiyo.
suanda kanal d veriyo yeni basladi.

hah aynen o köye gittim bide kııız şafaklara inanamıyorum bu aralar zaman iyi gteçiyo sen 270 yazmışsın ya dcektm kız bnm 270 senn safak panon yanlış hep böle geçer inş.

250ye filan gelebilsek daha cok gecmis gibi gelcek takipteyim seni kızzıım:) bir an önce kavussak cok özledim yaa beraber gezip tozmayi

Ah ah gel onu bana sor bugün mafoldum yaaa . Evlerine gttim anneler günü hediyemi vermek için evimz orda boş duruyo Volkan sız ilk kez gittim orya çok kötü oldum yaaa

benmde dün gittim pişman oldum bida gitmicem o tarafa ama evlerine gittiğimde yatağı bomboştu uyumuşum kanepede gidemedm yatağına zoruma gitti onsuz yatmak bu sefer ablasınmdaydım konaktan geçtim yürüdüm herkes sevgilisi,ne sarılıyodu ben yapayalnız çok kötü oldum otobüs çarpıyodu az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…