- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.801
Teşekkür ediyorum Kübii
Tansiyonum şimdilik iyi, birkaç gün dinlenip kendimi toparladıktan sonra da endoskopiye giricem. Tansiyon düşmem sırasında istifram olduğu için mideye yöneliyor doktorlar. Ondan sonra da şu ani düşüşler için kbb dahiliye falan diye dolaşıcam bakalım
Benim 1 ay 11 gun oldu onsuz gecirdigim günler
hayırda sabah beni aradı hazırlanıyorum dedim gtmekte istemiyodum zaten beni duraktan alıcaklardı sözde almadılar öle kaldım orda elalemden aradım telefonda bozuk şuraya doğru yürü diyo hala kız bana sinir oldum bildiğin gittiğime pişman oldum
aynen tatlım ya bi yarılasam daha bi o kadar daha beklicem ona üzülüyorum
ben sana kıyamam tatlım ya ağustosa az kaldı dayan az değil tabi offf gelicek az kaldı
evet çok kötü bişey 15 yaşında çocuk bile varmış aralarnda
Bak şimdi mide diyince aklıma apandis geldi. dün arkadaşım mide ağrısı ile gdnce apandis çıkmış.Sen mide diynce direk o geldi aklıma.
İnşallah bir an önce sonuçlanırda durumun ne olduğunu bilirsiniz ona göre önlem alınır. Umarım iy haberler alırsın bizde senden bekliyorz haberleri.
askerin ne durumda haberi var mı? Oda meraklancak orda
5 Gün sonra 7 ay oluyor bnm. Sen yine çoookkk iyisin be cnm
oraya gidiyon diye sana bişey dememiştr belki naci. onlarda hep sana ters hareket ediyolr anlamadm yanii:44:
naci varken böle değillerdi şimdi gıcık oluyorum simge böle annesi ablası iyidir ama çok vurdum duymazlar bende çok hassasım gitmek istemiyorum bu yuzden
evet ya gördüm onuda çok üzücü bir durum daha fazla ölen olmaz umarım..
o zmn işte kısa dönemler gibi oluyoruzz
Az kaldı diye diye her gece aynı planları bi daha bi daha kurmaktan bir hal olduk artık
naci varken böle değillerdi şimdi gıcık oluyorum simge böle annesi ablası iyidir ama çok vurdum duymazlar bende çok hassasım gitmek istemiyorum bu yuzden
of ya 6 ay bekleynce o 6 ayda çok uzun bi süre düşünsene kısa dönem olsak 2 ay snra döncekti
Belkide kiskanclik yapiyodur ondan oyle davraniyodr.ara sira gorusursn snde canim uzme kendini hic
Evet ne güzel olcakti o zmn izin filan kullanmzdi 5 ayda gelirdi o zmn hiç koymazdi askerlik valla
Evet ne güzel olcakti o zmn izin filan kullanmzdi 5 ayda gelirdi o zmn hiç koymazdi askerlik valla
Yahuu bu arada kızlar bizim topikte kimdi bana anneler gününde aramazsan ya da ziyaret etmezsen bozulurlar diyen. Her kimse onu diyen o doğru çıktı yahu, yarın özür ziyaretine gidicem
5 ay ne dki ya bazen çok kıskanıyorum kısa dönemleri ne güzel kavuşucaklar az kaldı allah mutlu etsn hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?