93/3 asker yolu bekleyenler

Bak şimdi mide diyince aklıma apandis geldi. dün arkadaşım mide ağrısı ile gdnce apandis çıkmış.Sen mide diynce direk o geldi aklıma.
İnşallah bir an önce sonuçlanırda durumun ne olduğunu bilirsiniz ona göre önlem alınır. Umarım iy haberler alırsın bizde senden bekliyorz haberleri.
askerin ne durumda haberi var mı? Oda meraklancak orda

oraya gidiyon diye sana bişey dememiştr belki naci. onlarda hep sana ters hareket ediyolr anlamadm yanii:44:

Apandisite baktılar Kübb ya ondan bişey çıkmadı. Bu mide benim kronik sorunum artık, senelerdir endoskopiden kaçıyordum da artık son noktadayım yani mecbur giriyorum haftaya neyse ki uyutacaklar
Aytaç'ım çok kötü oldu orada ya. Cumartesi günü de çarşı vardı bizim, ufak bir atışmamız olmuştu. O tartışmanın üzerine hem telefonum kapalı çıkınca hem evden ulaşamayınca hem de üstüne bi de face im dondurulmuş olunca ayrıldım falan sanmış bildiğin Ortalığı ayağa kaldırmış ortak 3-5 arkadaşımız vardı. Pazar akşamına doğru ancak haber verebildim ona, telefon kırık olduğundan çok konuşamadık ama pazartesi eve döndüğümde ben biraz dinlendim akşama dek. Sonra gece 23.30 dan 03.30 a kadar telefondaydık. O ağladı korkusunu anlattı, ben teselli etmeye çalıştım, karşılıklı ağlaştık yani avutmaya çalıştım onu. Posta izni diye birkaç saat izin alıp İzmir'e firar edecekmiş neredeyse, aklımı kaçırıyorum sandım dedi

5 Gün sonra 7 ay oluyor bnm. Sen yine çoookkk iyisin be cnm

toplamda 3ay 8 günde, ustaya gideli geçen zaman o kadr işte. valla bnmde bi an önce geçsn zamnda kavuşayım görmemek kötü ama senin yernde olmakta güzel zamanı geçirmişsnz en azından canım..

naci varken böle değillerdi şimdi gıcık oluyorum simge böle annesi ablası iyidir ama çok vurdum duymazlar bende çok hassasım gitmek istemiyorum bu yuzden

naci varken zaten naci beni tek başıma bırakmazdı hep alırdı yanımnda giderdi benle konakta laf yemediğim adam kalmadı tek başıma oralarada gitmeyi hiç sevmem zaten bin pişman oldum gittiğime

Yahuu bu arada kızlar bizim topikte kimdi bana anneler gününde aramazsan ya da ziyaret etmezsen bozulurlar diyen. Her kimse onu diyen o doğru çıktı yahu, yarın özür ziyaretine gidicem

Yahuu bu arada kızlar bizim topikte kimdi bana anneler gününde aramazsan ya da ziyaret etmezsen bozulurlar diyen. Her kimse onu diyen o doğru çıktı yahu, yarın özür ziyaretine gidicem

İyi de hastaydin yani anlayışlı olsunlar

5 ay ne dki ya bazen çok kıskanıyorum kısa dönemleri ne güzel kavuşucaklar az kaldı allah mutlu etsn hepimizi

Bizden 3 ay sonra giden kısa dönemler döndü bile ya ne diyosun :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…