93/3 asker yolu bekleyenler

Bugün çok kötü bir gün
Bu ülkede yaşanmaz :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi de hastaydin yani anlayışlı olsunlar

Bizden 3 ay sonra giden kısa dönemler döndü bile ya ne diyosun :-(

evet insan çok üzülüyo benle bir gidenler 2 ay sayıyo şu an ben 8 ay sayıyorum bizim okuldada bi kızın dönmüş bana demez mi bizim kısa dönemdi ama biz çok ağır atlattık falan kısa dönem işte ne ağırı ağır dediğin altı ay biz bi yıl ağır atlatıcaz

ya çaresizlik çok kötü bir şey. Eli kolu bağlı kaldı orda noldu bilmiyor haber alamıyor. Çıldırmakta haklı yani.
madem böyle bir mide sorunun var artık ihmal etme nolcaksa olsun yaptırman gerekenleri yaptır ki neyin olduğunu bil bi an önce.

toplamda 3ay 8 günde, ustaya gideli geçen zaman o kadr işte. valla bnmde bi an önce geçsn zamnda kavuşayım görmemek kötü ama senin yernde olmakta güzel zamanı geçirmişsnz en azından canım..

bnde ustaya gttğinden itibaren görmedğim günü sayıyorm.
valla şuan bize zaman geçmiyor bu ara yavaş ilerliyor.
biz kavuşalım sizin şafaklarda güzelleşir:)

bnde ustaya gttğinden itibaren görmedğim günü sayıyorm.
valla şuan bize zaman geçmiyor bu ara yavaş ilerliyor.
biz kavuşalım sizin şafaklarda güzelleşir:)

Ayy evet bi gidinde sıra bize gelsin:) sen ağustosta alcan o zmn askerini az kalmış geçer inşallah zaman bir an önce su gibii

İyi de hastaydin yani anlayışlı olsunlar

Orası öyle de olmasam da gitmeyecektim ben ama gitmemi bekliyormuş sanırım Aytaç'a sormuş gelecek miydi ben onu kendi kızımdan ayırmıyorum diye. Seviyo mu dövüyo mu belli değil diyorlar ya bizimki o hesap

Aynen işte ne yapıcam bilemedim, arıyorum açan yok, arıyorum kapalı çalıyor deliriyorum sandım dedi :2::2:
Aynen Kübb kaça kaça şu endoskopiden kendi kendimi böyle ettim işte ben

Bnde cok sinir oluyorum oyle konusanlara tamam onlarda bekliyor ozluyor ama öyle konusmalri cok koyuyor insana 365 gün ya 1 sene bu omurden onsuz giden koskoca 1 yıl..

Aynen işte ne yapıcam bilemedim, arıyorum açan yok, arıyorum kapalı çalıyor deliriyorum sandım dedi :2::2:
Aynen Kübb kaça kaça şu endoskopiden kendi kendimi böyle ettim işte ben

Bn yaptirmistim canm endoskopi zaten ilacı verince hatirlamiyosun hic bn doktoru bile gormemisim. Sadece bian hersey donmeye basladi sonra gtmisim.kazasiz belasiz atlatrsn inşallah sende..

Bn yaptirmistim canm endoskopi zaten ilacı verince hatirlamiyosun hic bn doktoru bile gormemisim. Sadece bian hersey donmeye basladi sonra gtmisim.kazasiz belasiz atlatrsn inşallah sende..

Şu bayıltma olayı olmasa hayatta gitmezdim de işte gidicem bakalım bende. Teşekkür ediyorum canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…