- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.861
ya resmen moralim o kadar bozuk ki :'(
raşitin de öyle..
raşit erkek kardeşine madende iş bulmuştu ama çocuk 15 gün çalışıp bıraktı. eğer bırakmasaydı belki de o da o madende olacaktı şimdi.
düşüncesi bile kötü.
ben de öğretmenliğe ilk başladığım yıl yarım puan ile van erciş'e atanamamıştım.
eğer atansaydım o ölen 60 küsur öğretmenden biri olacaktım muhtemelen.
hayat ne çabuk bitebiliyor!
insanın morali bozuluyor ya haberlere ne zamn baksam tüylerim diken diken oluyor. bnmkide madende çalışıyordu işte döndüğünde napcaz çok korkuyorum
amann boşver tatlım onlar arar zaten sende yerine göre davranırsın
offf gerçekten napıcaksınız ya
insanın morali bozuluyor ya haberlere ne zamn baksam tüylerim diken diken oluyor. bnmkide madende çalışıyordu işte döndüğünde napcaz çok korkuyorum
evet ama simge işe giricekmiş okuldan sonra sana çeyiz alırız abimde işe girer çeyizlerini tamamlarız dedi kıyamadım hiç
bunu gelince konuşun başka bi işe devam edemez mi napıcaksınız gelince yoksa:18:insanın morali bozuluyor ya haberlere ne zamn baksam tüylerim diken diken oluyor. bnmkide madende çalışıyordu işte döndüğünde napcaz çok korkuyorum
İnşallah başka bir işe girer canım , Allah yardımcınız olsun :26:
sende bnm gibisin işte böyle şeyleri duyunca dayanamıyoruz yelkenler suya iniyor hemen
bunu gelince konuşun başka bi işe devam edemez mi napıcaksınız gelince yoksa:18:
evet haksızlık ediyorum diyorum hemen
bugünde konuşamdkki sadece 2-3 dk konuştuk o da çaresiz napcam bn diyo nasıl bakarım bize diyo
o da kötü düşünmüyor demekki be baksana çeyiz filn alcakmş
haberlere bakma tatlım zaten yaşadıklarımız bize yetiyor birde şimdi bu olay çıktı şimdilik bunları düşünmeyin bi hayırlısıyla dönsünde her şey düzelir inş
kötü insan değiller gerçekten ama düşüncesizler braz:26:
ince düşünmüyolr o zmn
hah aynen ince düşünmüyolar ve ben çok ince düşünn biriyim
inşallah canım ya haklısın sende ama gelecek önemli işte herşey yoluna girer umarım
inş hayatım çok dua edelim her şey iyi olur inş
ne burcusunki sen tatlımbn başak burcuyum da sanki aynı düşüce yapısına sahibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?