- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.601
Az daha sabır, böyle giderse karar bu hafta içinde çıkar. Burada 3-2-1 diye geri sayım yapıp düşürürüz hep birlikte
Askercigim bugün gece daga gidicek 3 gün dagda kalcaklarmş üşicek yaa kıyamam havalarda baya sogudu
kızzz benimkide demin konustuk cıkacaklarmıs birazdan hazırlanıyorlarmıs 2 gece 3 gun olarak kalacaklarmıs son intikalleri işte
iyi konusuyo ama ben yinede baya düsünüyorum tabi allah yardımcıları olsun bitirip dönsünler zaten gelmelerine bisey kalmadı az daha sabırr
Heycanımız hiç bitmiyo masallahÖnce usta birligi acıklanck diye heycan yaptık snrada bu 3 ay düşme işi cıktı bakalm baska ne olck
Buluruz yine heyecanlanacak bir şeyler, bundan eminim artık
Allah yardımcısı olsun askerlerinizin ve askerlerimizin kızlar. dualarım hepsiyle...:26:
Takvim yapcaz daha sil baştan
Eskileride durr 95 günü çarpılarm zevkle ama yenide yaparız
Aynen az kaldı ztn intikalden snra rahat bırakıyolarmş azcık daha dişimizi sıkalım yapck bşy yok
Havalarda cok soguk napcklar hiç bilmiyorm bi izine gelcek ondada hasta olmasa bari
Allah yardımcısı olsun askerlerinizin ve askerlerimizin kızlar. dualarım hepsiyle...:26:
Aynen benim de planım o,zaten bir sürü biriktirdiğim şey var o da dursun anı olarak, değerini bilelim
hatta before - after yapıp ( 460-365) face'e falan atıp işi abartıcam bir de yani
hava iyiymiş orda sıkma canını gelecekler hayırlısıyla allah yardımcıları olsun hepsininde
Abartmalık bi olay ama deger yani 95 gün ne demk yaaaaaa kasımda gelcekken temmuzda gelcekler şimdi
Daha 95 gündür asker değil bizimkiler
Onun değerini biz anlamıcaz da kim anlayacak
Cidden ya 95 gün bile gecmedi ama bna yıllar gecmş gibi geliyo
Bugün 53. günümüz normalde bizim
benimki giremedi gormedim insallah allahın izniyle dönerler hayırlısıyla hele gecsinde su gunlerde gelseler yanımıza biran onceYok ya dün canlı gördm askerimi kalın giyinmşti hava her yerde soguk yani.Bide ıspartada gece daha da soguk oluyo ama umarkm bşy olmaz
benimki giremedi gormedim insallah allahın izniyle dönerler hayırlısıyla hele gecsinde su gunlerde gelseler yanımıza biran once
Bizim o gideli 52. gün bugün normalde ama, 2 gün sevk tarihinden kazandığımız için 54. güne göre şafağımız
Sorma canım 2 ay dolmadan daha çökertti bu askerlik bizi
Az kaldı canım brz daha sabır gelcekler görcez bize ilaç gibi gelicek onlarada
Bizimde öyle normalde 51. gün ama iki günde yol izni var 53 oluyo
Ztn geldiklerinde ne halde olcaz cok merk içindeyim allahım sen akıl saglıgımı koru
bizim de bugün 54. gün
12 ağustos sülüs tarihi
yani 56 gün gitti askerlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?