93/3 asker yolu bekleyenler

Az daha sabır, böyle giderse karar bu hafta içinde çıkar. Burada 3-2-1 diye geri sayım yapıp düşürürüz hep birlikte

Heycanımız hiç bitmiyo masallah Önce usta birligi acıklanck diye heycan yaptık snrada bu 3 ay düşme işi cıktı bakalm baska ne olck

Askercigim bugün gece daga gidicek 3 gün dagda kalcaklarmş üşicek yaa kıyamam havalarda baya sogudu

Allah yardımcısı olsun askerlerinizin ve askerlerimizin kızlar. dualarım hepsiyle...:26:

Takvim yapcaz daha sil baştan
Eskileride durr 95 günü çarpılarm zevkle ama yenide yaparız

Aynen benim de planım o,zaten bir sürü biriktirdiğim şey var o da dursun anı olarak, değerini bilelim
hatta before - after yapıp ( 460-365) face'e falan atıp işi abartıcam bir de yani

Aynen az kaldı ztn intikalden snra rahat bırakıyolarmş azcık daha dişimizi sıkalım yapck bşy yok
Havalarda cok soguk napcklar hiç bilmiyorm bi izine gelcek ondada hasta olmasa bari

hava iyiymiş orda sıkma canını gelecekler hayırlısıyla allah yardımcıları olsun hepsininde

Aynen benim de planım o,zaten bir sürü biriktirdiğim şey var o da dursun anı olarak, değerini bilelim
hatta before - after yapıp ( 460-365) face'e falan atıp işi abartıcam bir de yani

Abartmalık bi olay ama deger yani 95 gün ne demk yaaaaaa kasımda gelcekken temmuzda gelcekler şimdi

hava iyiymiş orda sıkma canını gelecekler hayırlısıyla allah yardımcıları olsun hepsininde

Yok ya dün canlı gördm askerimi kalın giyinmşti hava her yerde soguk yani.Bide ıspartada gece daha da soguk oluyo ama umarkm bşy olmaz

Cidden ya 95 gün bile gecmedi ama bna yıllar gecmş gibi geliyo
Bugün 53. günümüz normalde bizim

Bizim o gideli 52. gün bugün normalde ama, 2 gün sevk tarihinden kazandığımız için 54. güne göre şafağımız
Sorma canım 2 ay dolmadan daha çökertti bu askerlik bizi

Son düzenleme:
Yok ya dün canlı gördm askerimi kalın giyinmşti hava her yerde soguk yani.Bide ıspartada gece daha da soguk oluyo ama umarkm bşy olmaz
benimki giremedi gormedim insallah allahın izniyle dönerler hayırlısıyla hele gecsinde su gunlerde gelseler yanımıza biran once

benimki giremedi gormedim insallah allahın izniyle dönerler hayırlısıyla hele gecsinde su gunlerde gelseler yanımıza biran once

Az kaldı canım brz daha sabır gelcekler görcez bize ilaç gibi gelicek onlarada

Bizim o gideli 52. gün bugün normalde ama, 2 gün sevk tarihinden kazandığımız için 54. güne göre şafağımız
Sorma canım 2 ay dolmadan daha çökertti bu askerlik bizi

Bizimde öyle normalde 51. gün ama iki günde yol izni var 53 oluyo
Ztn geldiklerinde ne halde olcaz cok merk içindeyim allahım sen akıl saglıgımı koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…