- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.101
donusu dusununce ıcım kararıyo zaten ama dusunmemeye calısıyorum onu gorucem ya bana yeter![]()
düşünme zaten o anı dolu dolu yaşa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
donusu dusununce ıcım kararıyo zaten ama dusunmemeye calısıyorum onu gorucem ya bana yeter![]()
sakın başlama tatlım ben 2 gün içmesem içmiyorum da bakıyorum biri içiyo pat yakıyorum![]()
sımdıye kadar daha hıc ıcmedım zaten canm da cevremde herkes ıcıyo stresımı atamıyorum vallasende haklısın canm ya ınsan kendıne engel olamıyo ıste hele su zamanlar
üstün başın leş gibi sigara kokuyo ben sevmiyorum öle olunca tiksiniyorum![]()
evet o kotu ıste bi bayan mıs gıbı parfum kokunca guzel sigara kokunca degıl :44:
4 ayı gıtmıs bıle sevınmelısın bence canım benım nısanlım gıdelı daha 9 gun oldu![]()
sana göre benmki iyi ama benm için bu beklediğim süre 4 aysa ben yandım 1 yıl 1 ömür diyorum![]()
haklısın tatlım her gün yıkanman lazım![]()
cok haklısın canım hepımız ıcın zorr ama sabretmemız lazım cok zor ama gecıcek gecmelı![]()
aynen tatlımm koku anca oyle gıder![]()
of öle demeeee![]()
benm en zoru senn şu an olduğun süreçti
ama gideli 1 ay olmamıştı her gece ağlamaktan baygın gibi uyuyodum saatlerce ağlamak yorganı başımaçekerdim saatlerce ağlardım
üstün başın ayrı bela hiç bulaşma bide benm ailem bilmiyo eve bi geliyom baca gibi![]()
Topik bile kasvetlendi son zamanlarda![]()
Ya belkide öle bşyde vardır ama bn koraydan hiç duymadm girer girmez 16 kişilik timlerden bahsetti ki ısparta iç güvenlik diyince her yazıda o şekilde bilgi cıkıyo tim olarak dağıtım olurlar diye :44:
Ya ztn kaydırılıyorz denince Korayların tüm bölüğü kaydırılıyo içinde 93-3,93-4,... hepsi yani.Ondan vakti az kalmş cok kalmş ona dikkat etmiyolar![]()
kizlar cok kötüyüm askerim operasyona gitti 3 gun haber yok allahim sabir ver
siirtte teröristler baraji bombalamislar galiba şırnak siirt arasında oluyor operasyon tüm karakollar goturuldu