93/3 asker yolu bekleyenler

yok kız ptesimiş
çarşı
telefndan mesajlaşıyoruz senn ki naptı telefon işini bu hafta hiç
konuşamadık ya

pazartesimi hafta içi çıkcak yani. bzde kullanıyoruz ama gece çoğunlukta gündüz kapatıyor dünde arama olmuş zaten. bnmki başka yerdeydi allahtan bişey olmadı

pazartesimi hafta içi çıkcak yani. bzde kullanıyoruz ama gece çoğunlukta gündüz kapatıyor dünde arama olmuş zaten. bnmki başka yerdeydi allahtan bişey olmadı

dikkat edin ya inş kaptırmayız telleri benmki kıbırısta olduğundan anca mesajlaşıyoruz telde konuşmak çok pahalı

hiç gülmicem kesinde ben her şeye gülen biri olduğumdan şu halime bile gülüyorum bazen:9:

dün bnde telefonda konuşurken ağladm ya şu maden kazası oldu ya bnmkide madende çalışıyordu dayanmadm konuşurken off çok sıkıntılı bir süreç.
bitsn şu askerlik sağsalimde yanımda olcak Allah nasip ederse..

dün bnde telefonda konuşurken ağladm ya şu maden kazası oldu ya bnmkide madende çalışıyordu dayanmadm konuşurken off çok sıkıntılı bir süreç.
bitsn şu askerlik sağsalimde yanımda olcak Allah nasip ederse..

daha önümüzde uzun bi 8 ay var ama biticek bu günler tatlım az kaldı bazen bende ağlıyorum telefnda dayanamayıp napayım onuda üzüyorum ama biliyorum:14: ama senn şu an ki durumun çok zor işide zormuş nişanlının

daha önümüzde uzun bi 8 ay var ama biticek bu günler tatlım az kaldı bazen bende ağlıyorum telefnda dayanamayıp napayım onuda üzüyorum ama biliyorum:14: ama senn şu an ki durumun çok zor işide zormuş nişanlının

evet şuan zaman var düşünmek istemiyorum ama iş ciddiye binince çok zor olcak bu iş konusu.hakkımızda hayırlısı diyelim artık nolcak bilinmiyor gelecekte..

Back
X