93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın herkeseeeeee güzel güneşli bi gün mis gibi
Ve bi haftanın daha sonuna geldik ayrıca dün gece plakalara düşen Çağla ve Hande ohhh beee sonunda diyorum gözünüz aydın

Ve bi haftanın daha sonuna geldik ayrıca dün gece plakalara düşen Çağla ve Hande ohhh beee sonunda diyorum gözünüz aydın

canımmmmm seni de bekliyoruz artık sabırsızlıkla. bizde geride adam bırakmak yooooook

çık miss gibi havada gez madem :)
orada olsaydım keşke gider boğaz havası alırdık beraber

Ececiiiim sağ ol canım beniiim, ama sevincimiz sizi de plakalara alınca olacak. 93/3 ten 3 kişi kaldı sabırsızlıkla sizii bekliyoruuuz

gözünüz aydin hande ve cagla :)) az kaldi ha gayret diyoruz biz devreleriniz olarak
sinav haftam tekrar basladi gözümü acinca kendimi 70lerde bulucam galiba

gözünüz aydin hande ve cagla :)) az kaldi ha gayret diyoruz biz devreleriniz olarak
sinav haftam tekrar basladi gözümü acinca kendimi 70lerde bulucam galiba

Az kaldı bebeğim sizi de bekliyoruz, tezkere devresi olmamız tamamen tescillenmeli artık
Oh ohh desene sınavlar ilk defa bi işe yarıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…