- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.381
kız sennki
gideli kaç gün oldu alıştın mı moralin nasıl
2 hafta oldu canm tam alıstım dıyorum bısı oluyo baslıyorum aglamaya sınırlerım bozuluyo daha alısamadım yanı buna da alısılmaz kı ya
bu hep sürüyo galiba bende bi hafta umut doluyum bi hafta sürekli ağlıyorum çok tuhaf bi pskoloji
aynen valla napalım bı sure katlanıcaz artık mecbur bıde askerlık psıkolojısı cok kotu benmkıde dun konusurken bıraz soguk davrandı ondan da moralım bozuldu neysekı sımdı ıyıyız nasıl gecıcek o kadar ay dusundukce ıcım kararıyo ama bazende askerde dıye sevınıyorum aradan cıkıyo dıyorum amann garıp bı duygu valla
evet hayatım zor bi dönem ama burası iyi geliyo insana senn durumunda olan insanlar halini anlıyo
Aynen tatlım burası sayesınde bıraz rahatlıyorum cunku bızım derdımızı bızım gıbı olanlar anlıyor cok ıyı gelıyo o yuzden sızlerle olmak
konuştunuz mu bugün tatlım ban da çok iyi geliyorsunuz
Konustuk bebegımm 2 kere sesını duyuyorum o bana yeterSeninki tel kullanabııyor mu ıcerde
evet tatlım 1 aydır falan kullanıyor
nasılsın bakalım tatlım manisaya yerleştn mi
sen işim gereği gidicem diyodun
oh cok ıyı tatlım ya en azından telefonunuz var rahat rahat konusabılırsnız valla mesaj atmak bıle cok buyuk luksmus bunu daha ıyı anladm arayabılecegın mesaj atabılecegın bı numara oluyo en azından sımdı ne zaman ararsa o zaman konusabılyıoruz
Yok kız olmadi o is dedim ya sana . evlenince giderim artik manisaya:) sen napiyon bakammm
naciyle kavga ayrılık gene of sonunda ayrılıcaz çok bozuk sinirlerim
aslında telefon alamk çok iyi değil tatlım konuşmadığımız zamnlar dah güzel çnkü her gün ayrılıyoruz bu 3 gndür hep böle
bugün de erkenden uyuyacak gibiyim...
gelsin 70 lerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?