- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.361
kendimi bunaltmak istemiyorum bnde bir salsam zaten o modlara geliyorum dünden beri. sana noldu kiii bulamadn mı oyalnck şeyler kendine
Ahh canım evime gitsem puzzle gibi şeylerle oyalancam ama yurttayım şuan arkadaşlarla dışarı çıkmak dışında bişey yapamıyorum ve buda beni çok sıkıyor
birde odamda sıkıntılar yaşıyorum bunun da payı var.
İki hafta sonra finallerim başlayacak ve bir gram çalışma isteğim yokk
anlaşamamazlık durumları var galiba kendini uzak tut canım boşver. kendini derslere ver bak ben bile ders çalışıyom yaahiçbişey yapmamakta kötü zamn geçmez
Evet canım aynen öyle 2 senedir bu oda arkadaşıma sabrediyorum odamız 3 kişilik , bize gelen 4-5 kişi oda değiştirdi onun yüzünden ben 2 sene sabrettim bu sene bende değiştircem artık son 1 ay ama tahammülüm kalmadı
Yarın bende başlayacağım inşallah not çıkarmaya :) Sende mi finallere çalışıyorsun canımm :)
sorunlu biri o zmn değiştir madem sende seneye az kaldı zaten okulların kapanmasına.
yok canm bn kpss çalışıyorum hemde iş hem ders ikisi bir arada
Evet canımm :)
Nasıl gidiyor peki kpss çalışmaları ?
idare eder canım ya çalıştım baya ama pek iyi değil sadece derse yoğunlaşsam daha iyi olurdu ama temmuzda görcez bakalım
hangi bölüm mezunusun canım inşallah atanırsınn kpss ayrı bir bela
Bizde o zaman plakalara geçmiş olacağızz
siyaset bilimi ve kamu yönetimi canm.2011de grdm 81.81 aldımama atanamdm şimdi bi daha gircem olmazsada artık evimin kadını çocuklarımın anası olcam diplomalı ev hanımı
Kaçla atanıyorsunuz peki çok iyi almışsın ben onu alsam izmire atanırım heralde
İnşallah bu sene olur canımcımm :)
Olmazsa diplomanı yemeklerinde gösterirsinn
bizim kaderimizde bu varmış bekleriz bizde sonunda sevdiğime kavuşcam ve hiç ayrılmıcam Allah bizi ayırmadığı sürece..
inş hayatım ilişkimiz ciddi sınavda şu an bölesi nasipmiş bize
acemilikte benmki çarşı yapıyo gibi geldi ya sanki çıkıyodu çarşıya benmki:44:
yok canm valla benmkı cıkmıyo acemılıgın hıc bırınde yok dıye bılıyorum ben
Yemin töreninden sonra acemilik devam ederse o zaman olur çarşınız
yok canm valla benmkı cıkmıyo acemılıgın hıc bırınde yok dıye bılıyorum ben
Oyle valla nasibimiz böyleymis:) hersy olcagina variyor tatlım
benmki sanki hep çıktı diye kalmış aklımda doğru ama benmknn acemiliği yemn törennden snra da devam etti
yemın torenınden sonra varmıs carsı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?