93/3 asker yolu bekleyenler

kendimi bunaltmak istemiyorum bnde bir salsam zaten o modlara geliyorum dünden beri. sana noldu kiii bulamadn mı oyalnck şeyler kendine

Ahh canım evime gitsem puzzle gibi şeylerle oyalancam ama yurttayım şuan arkadaşlarla dışarı çıkmak dışında bişey yapamıyorum ve buda beni çok sıkıyor

birde odamda sıkıntılar yaşıyorum bunun da payı var.

İki hafta sonra finallerim başlayacak ve bir gram çalışma isteğim yokk

anlaşamamazlık durumları var galiba kendini uzak tut canım boşver. kendini derslere ver bak ben bile ders çalışıyom yaa hiçbişey yapmamakta kötü zamn geçmez

anlaşamamazlık durumları var galiba kendini uzak tut canım boşver. kendini derslere ver bak ben bile ders çalışıyom yaa hiçbişey yapmamakta kötü zamn geçmez

Evet canım aynen öyle 2 senedir bu oda arkadaşıma sabrediyorum odamız 3 kişilik , bize gelen 4-5 kişi oda değiştirdi onun yüzünden ben 2 sene sabrettim bu sene bende değiştircem artık son 1 ay ama tahammülüm kalmadı

Yarın bende başlayacağım inşallah not çıkarmaya :) Sende mi finallere çalışıyorsun canımm :)

sorunlu biri o zmn değiştir madem sende seneye az kaldı zaten okulların kapanmasına.
yok canm bn kpss çalışıyorum hemde iş hem ders ikisi bir arada

siyaset bilimi ve kamu yönetimi canm.2011de grdm 81.81 aldım ama atanamdm şimdi bi daha gircem olmazsada artık evimin kadını çocuklarımın anası olcam diplomalı ev hanımı

Kaçla atanıyorsunuz peki çok iyi almışsın ben onu alsam izmire atanırım heralde

İnşallah bu sene olur canımcımm :)

Olmazsa diplomanı yemeklerinde gösterirsinn

Kaçla atanıyorsunuz peki çok iyi almışsın ben onu alsam izmire atanırım heralde

İnşallah bu sene olur canımcımm :)

Olmazsa diplomanı yemeklerinde gösterirsinn

85 üstü almak lazım.tercihte önemli yaa yazdigin yerler filan sans isi resmen. Valla izmir cok yuksek kapatiyo 100 al belki atanirsn:)) is bulunurda hakkettigin yerde olmak cok baska tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…