93/3 asker yolu bekleyenler

bırakamam askerde ayrılık düşünemem biz braz birbirimizle böle konuşuyoruz :26:

şikayet ettiğim kardeşi annesiyle bi sorunum yok kardeşiyle yaşıtız ondan beklentilerim vardı ama boşa çıktı haklısın zaten artık bişey beklemiyorum simgeyle en son bşey olduğunda sölemiştim simge için o sana nasıl öle davranır sorarım ben ona demişti beni korurdu hep haklıysam hakkımı savunur ama bunda neden beni haksız gördü anlamadım zaten bi daha aramız düzelirse hiç bi derdimi ona anlatmıycam sadece kavga ediyoruz derdime ortak olmuyo beni suçluyo bi tek kendi zor durumda ondan kötüsü yok o askerde bana rahat batıyo şımarıyorum onun gözünde

Kardeşi ayıp etmiş gerçekten daha önce iyi anlaşıyor muydunuz? bence de hiç anlatma sevgiline,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değişik bir konuşma tarzınız varmış o zaman. Hem de bir hayli... Tavsiyem bundan sonra, her ikinizde tabi böyle konuşmayın her ne kadar sen bu bizim tarzımız desen de. Üzülerek söylüyorum ki kobaycığım aranızdaki saygıyı epeyi tüketmişsiniz. Herkesin ilişkiyi yaşayış tarzı farklıdır bunu kesinlikle anlarım mesela benim için ayrılık sebebi olan şeyleri bir başkası olağan karşılayabilir fakat hakaret olağan bir şey değildir ve de olmamalıdır hiç kimsenin nezdinde. Allah belanı versin, senin g*tün kalktı, sen kimsin, git, defol... vs diyecek kadar laçkalaştırmayın şu işleri. En azından bundan sonra ...

Bırakamama sebebin ne çok sevmem dersen inanmam cünkü hiç bi kız böle lafları hak edip kendisi ezdircek kadar gözü kör olamaz ayrıca ilişki çift taraflı alttan alınarak yürütülür.Böle giderse hep alttan alan sen olursun ve bi süre sonra bunu kaldıramazsın :26:
Bence seni tutan başka sebepler var gibi geldi bna :44:

askere benm için gitti ve bana çok değer verir ben çok nazlanırız bazen çekilmez olurum bebek gibi davranırdı bana eski gnlerimizi arıyorum hemde çok

askere benm için gitti ve bana çok değer verir ben çok nazlanırız bazen çekilmez olurum bebek gibi davranırdı bana eski gnlerimizi arıyorum hemde çok

ne diyeyim, inşallah düzelir yakın zamanda. çünkü sen böyle üzülüp kırıldıkça nereye kadar

sinir olduğum durum ben ona derdimi anlatıyorum abartıyosun diyebilir saçma sapan yerlere götürüyo konuları askere gitti diye her şeyı yutucak değilim ağzıma geleni sölüyorum bende sonra pişman olup üzülüyorum askerde diye

özellikle de şu son bir hafta sürekli ayrılıp barıştık eskiden böle bi durumumuz olmazdı braz geçince aramız düzelirdi şu son 1 hafta ikimizde brbirimizi çok yıprattık

Bence de toparlamaya çalışın, ama sadece sen fedakarlık yaparak düzeltemezsin, naci 15 yaşında ergen de değil. Belli bi olgunluğa erişmiş olması lazım. Karşılıklı anlayış gösterin birbirinize. O orada askerde sıkıntıdaysa sen de onsuz ne kadar sıkıntıdasın anlat sakin sakin. Biz de hayatımızın bir yılını yaşayamıyoruz onları beklerken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakınce hiç anlatmadım hep kavgaların arasında söledim bunları ona umarım her şey eskisi gibi olur askerlik onu kötü anlamda değiştirdi sanırım ya da beni

Canm ya o da niye öyle diyoki sana cok kırıcı konusuyor. Zaten yasida varmis ondan iyice zor geliyodr ona hep kendinden küçükler vardir etrafında. Kendi konussun sen yinede kötü laf soyleme ama kendini savun tabi onun gibi kalp kırmadan.

sakınce hiç anlatmadım hep kavgaların arasında söledim bunları ona umarım her şey eskisi gibi olur askerlik onu kötü anlamda değiştirdi sanırım ya da beni

Canım tartışmanızı okudum , her ne kadar kızsanız da birbirinize öyle laflar söylemeyin lütfen. Cevabından anladığım kadarıyla hep böyleyiz gibi bir şey demişsin.

Şunu emin olarak söyleyebilirim ki ; sevgiyi, aşkı canlı tutan şey ilk başta saygıdır. Saygı giderse zamanla sevgi de gider aşk da ve anlamazsın bile.

Hep alttan alma çünkü askerde diye bunu yaparsan yine senden bir şeyler kopar ilerde.. İlk olarak dediğim şeyi konuş ve ikinizde böyle konuşmayın.

İkincisi ailesini ona kesinlikle şikayet etme kötü olan sen olursun.

Üçüncüsü ise hiç bir şey bekleme onlardan sen üzülürsün yoksa.

Son düzenleme:
askerlik bitsin göstercem ben ona arkadaşlarıma gidemiyorum hep evdeyim ben derdimi kime anlatayım bu mala anlatıyorum ne anlatsam kavga

kıskanclıgından yapıyordur ıste hepsını bız varız canım burda sen anlat bıze hep beraber atlatıcaz bu gunlerı askerden gelınce burnundan getırırsın nasıl olsa

benm ağzımda durmuyo yiyyoruz birbirimizi

haklısın tatlım yorumlarınız için teşekkür ederim bana destek oldunuz evet ağzım bozuk benm ben öle yapınca o da çeknmiyo benden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…