93/3 asker yolu bekleyenler

Her derdini anlatma bence bundan sonra, hatta direk derdini anlatma. Nasılsın napıyosun tarzı havadan sudan konuş sadece. Hep ilk mesajı sen mi atıyosun onu da yapma, gün içinde o aramadıkça arama. Biraz çek kendini geri, askerdeyse dönmeyecek değil ya biraz onun da aklı başına gelsin. 15 yaşında yeni yetme değil sonuçta...

Çağla'cım ne yapıyorsunnnn ? Seninle konuştuktan sonra benimkiyle hiç tartışmadık biliyomusunnn

aramıyoruz zaten bu sabh msj atmış sana gnlük tutyodm artık tutmcam dye evet artık hiç bşy anlatmcam ona bencil oluyorum bşy anltnca

Bende çok iyiyim sağol canımmm Anladım ki sorun bendeymiş hepsi özlememden hırçınlaşmamdan kaynaklanıyormuş düzelttim çok şükür

Askerlik başladı başlayalı cadıya bağladık bebeğim sorma, ben de çok yapıyordum. Şimdi baya baya azalttım özel günlerimde deli oluyorum biraz Bizde de kavga gürültü olmuyor o sebeple, olsa da birkaç saatte halloluyor zaten

Süpürgeli cadı hemde

Özel günlerimizde idare etsinler ama azıcık da elimizde olmuyor çünkü

Ben yarım saate geliyorum canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…