- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.461
Sen düzelt ki o da cesaret bulamasın öyle konuşamasın bidaha.
Konuştunuz mu hiç bir gelişme var mı canım :26:
yok tatlım ben askım falan diyorum gelmiş beklemiş gitmiş tam baktım onlinedı ben grdm çıktı beklemiş gitti ileti falanda bırakmamış gelr diye bekliyorum
Anladım canım inşallah geçer biran önce bu zor zamanlarınız
sinir olduğum durum ben ona derdimi anlatıyorum abartıyosun diyebilir saçma sapan yerlere götürüyo konuları askere gitti diye her şeyı yutucak değilim ağzıma geleni sölüyorum bende sonra pişman olup üzülüyorum askerde diye
bütün kolları mos mordu gitmeden önce daha beter yapıcam onu
Her derdini anlatma bence bundan sonra, hatta direk derdini anlatma. Nasılsın napıyosun tarzı havadan sudan konuş sadece. Hep ilk mesajı sen mi atıyosun onu da yapma, gün içinde o aramadıkça arama. Biraz çek kendini geri, askerdeyse dönmeyecek değil ya biraz onun da aklı başına gelsin. 15 yaşında yeni yetme değil sonuçta...
Çağla'cım ne yapıyorsunnnn ? Seninle konuştuktan sonra benimkiyle hiç tartışmadık biliyomusunnn
İyiyim hayatım sen napıyorsun, huhhuu çok sevindim bu habereee
Her derdini anlatma bence bundan sonra, hatta direk derdini anlatma. Nasılsın napıyosun tarzı havadan sudan konuş sadece. Hep ilk mesajı sen mi atıyosun onu da yapma, gün içinde o aramadıkça arama. Biraz çek kendini geri, askerdeyse dönmeyecek değil ya biraz onun da aklı başına gelsin. 15 yaşında yeni yetme değil sonuçta...
Bende çok iyiyim sağol canımmmAnladım ki sorun bendeymiş hepsi özlememden hırçınlaşmamdan kaynaklanıyormuş düzelttim çok şükür
Nolursa olsun aıle ıcı sıddete karsıyız ama kızlarr konusarak anlasalım
aramıyoruz zaten bu sabh msj atmış sana gnlük tutyodm artık tutmcam dye evet artık hiç bşy anlatmcam ona bencil oluyorum bşy anltnca
Askerlik başladı başlayalı cadıya bağladık bebeğim sorma, ben de çok yapıyordum.Şimdi baya baya azalttım özel günlerimde deli oluyorum biraz Bizde de kavga gürültü olmuyor o sebeple, olsa da birkaç saatte halloluyor zaten
konuşturcam ben onu
İstediğini yap bakalım bir süre, çek kendini geri sormazsa anlatma. Bu ona etki eder diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum diyelim
selam kızlar
1000 parçalık puzzle yapıyorum başıma ağrılar girdi ama zaman çok çabuk geçiyooooooo
Bu sinirle senınkı geldıgınde yandı desene kız
bende okul bitince tablolar yapıcam hem çeyizime hem eveiyi bi uğraş bulmuşsun kendine
o zaten yandı çekilcek gibi bi sevgili değilim bazen çok safa yatarım ben hiç yormam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?