- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.521
boşver tatlım ya o orda hapis bırakmandan korkuyodur bana da okulladakiler senn şeyini kaldırdı tabi diyo kavga edince bunlar böle biz askerde olsak başkalarına bakıcaklar demekki bizden korkuyolar şimdi
gozun aydın tatlım
Aynen canım,canım sıkkın hemen bırını mı buldun sogudun mu dıyo bıde her aradıgında bana ulasabılıyo hıc bı zaman telını acmamazlık yapmadım merak etmesın dıye kavga etmek ıstemıyorum ama oldu ıste bıda arayınca bısı yokmus gıbı konusucam:26: canım erkek ıste hemen baskasına gıdıcez dıye dusunuyolar
dedım kı arkadasıda askerde sevgılısının duvarına senı cok ozledım falan yazmıs bende onu soyledım gulerız ederız dıye yanlıs anladı onlamı kıyaslıyosun sımdı dedı buyudu ıste konu
Ben geldimmm:)Masallah bi sayfalara goz attimda kavgalar kiyametler hakaretler.bayag erken baslamissiniz.askerlik sonundaki halinizi mrk etmiyo deilim acikcasi
Merhaba Kızlar nabersiniz. Ben yine uzun bir aradan sonra size merhaba diyorum. Nasılsınız ne var ne yok. Askerleriniz nasıl.
herkesler kavga etme dönemi yaşıyo sanırım :/ bizde dün tartıştık bizim konumuz daha farklı ama.samete ablaları askerden sonra istanbula gel istanbulda iş bul 1 yıl çalış düğün parası biriktir sonra sakaryaya gidersin tekrar diyorlar.bunu demelerinin sebebi istanbulda ablası öğretmen annesi onunla kalıyo hep birlikte burda kalalım tek ev olsun tek masraf olsun sende paranı rahat bırıktır diyorlar.sakaryada evlerı var aama sakaryada çalısınca bı ev masrafı daha olcak falan fln dıye...ama bende bunu istemıyorum direk sakaryaya evıne gelsın burda işini bulsun düzenını kursun istiyorum.çünkü 1 sene istanbulda çalışcak sonra tekrar burda iş bulabılecekmı telası olcak saçma geliyo bana direk burda kursun düzenını istiyorum.askerden öncede sakaryada annesıyle kalıyodu ablaları istanbuldaydı düzen buydu.şimdi ne diye böyle şeyler cıkartıyolar anlamadım.bnde samete karsı cıkınca tartışma basladı işte benmiyim saçma düşünen ???
Biraz hızlı başladılar
Arazım nerelerdesin yahu
bizden iyilik, sen nasılsın?
Benden de iyilik canım işte uğraşıyoruz. Şafak eksiltemeye devam.
herkesler kavga etme dönemi yaşıyo sanırım :/ bizde dün tartıştık bizim konumuz daha farklı ama.samete ablaları askerden sonra istanbula gel istanbulda iş bul 1 yıl çalış düğün parası biriktir sonra sakaryaya gidersin tekrar diyorlar.bunu demelerinin sebebi istanbulda ablası öğretmen annesi onunla kalıyo hep birlikte burda kalalım tek ev olsun tek masraf olsun sende paranı rahat bırıktır diyorlar.sakaryada evlerı var aama sakaryada çalısınca bı ev masrafı daha olcak falan fln dıye...ama bende bunu istemıyorum direk sakaryaya evıne gelsın burda işini bulsun düzenını kursun istiyorum.çünkü 1 sene istanbulda çalışcak sonra tekrar burda iş bulabılecekmı telası olcak saçma geliyo bana direk burda kursun düzenını istiyorum.askerden öncede sakaryada annesıyle kalıyodu ablaları istanbuldaydı düzen buydu.şimdi ne diye böyle şeyler cıkartıyolar anlamadım.bnde samete karsı cıkınca tartışma basladı işte benmiyim saçma düşünen ???
1 aylara düştün hatta
Şükürler olsun canım. Sizinkide bizi takip ediyor ama.:) Ee askerin nasıl ne var ne yok.
Şükürler olsun canım. Sizinkide bizi takip ediyor ama.:) Ee askerin nasıl ne var ne yok.
1 aylara düşmşsün nurçin hayrlı olsun ohNasıl geciyo günlerin :18:
biz ne zaman düşücez yaaa :44:
iyi biraz canı sıkkın, aşçılıktan sıkıldı
Bnm şafak karanlık siz bi düşün bn ozamn düşüncem ne zamn düşcem 1 aya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?