93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın kızlar canım cok sıkkın ya askerım her aksam arardı dun aksam aramadı sabah oldu hala aramadı merak etmeye basladım

Yoğunluk eğitim fln başlamştır ondan fırsatı olmamştır merak etme :26: Ben 3 günde bir duyuyodm sesini acemilikte

olur mu öyle şey ya, neler geçiriyor aklından!!!!

askere senn ıcın geldım gorucez zamanla bırakacakmısın benı dedı bende sınırlendım bu lafa 1 sene boyunca yuzumemı vurucaksn boyle dıye gecen hafta askım senı cok ozledım falan fılan dıye aglıyodu bıraz alıstı heralde soylemıyo ozledım dıye benımde moralım bozulmustu bıda ne zaman arıycak bakalım off

aradı sımdı tartıstık ya off boyle mı surecek ya canm sıkkındı soguk konusmalarada basladın tabı sogumalar basladı baska erkeklerlede mesajlasıyosundur fılan dedı tartıstık

Sende brz ilgili konuş ztn konusuyosundurda sevdigini belli et buna ihtiyacı olcak cünkü :26:

Tatlım sürekli özledm demesini niye bekliyosun ki bn anlamadm :26: Ztn özlüyodur her seferinde söylemesinin ne anlamı var :26: Bunu sorun yapma bnce bunlar küçük şeyler

Sende brz ilgili konuş ztn konusuyosundurda sevdigini belli et buna ihtiyacı olcak cünkü :26:

canım bellı edıyorum zaten sureklı sadece sınavlarım yaklastı dıye onun stresı vardı canm sıkkın gıbı konustum oda sogudunmu demeye basladı sonra anladı sınavların gecsın gostercem ben sana dedı bende o nedemek 1 fılan dedım tartıstık ıste

Tatlım sürekli özledm demesini niye bekliyosun ki bn anlamadm :26: Ztn özlüyodur her seferinde söylemesinin ne anlamı var :26: Bunu sorun yapma bnce bunlar küçük şeyler

dedım kı arkadasıda askerde sevgılısının duvarına senı cok ozledım falan yazmıs bende onu soyledım gulerız ederız dıye yanlıs anladı onlamı kıyaslıyosun sımdı dedı buyudu ıste konu

Şakasına demştir göstercem bna sana cümlesini yahu :44: Ne yapck sanki naz yapar en fazla

Bilmiyorum kı canm ya ıns aksama kadar ararda bende rahatlarım duzelırız ya bısı de demek ıstemıyorum askerde onu da anlıyorum ama bırden sınırlerım bozuldu ıste

Ya bnce sen brz abartıyosn.Çünkü o laf anca şaka maksatlı söylenir.Aradığındada büyütme ki yine canınız sıkılmasn ztn az süreli konusuyosn askerdeyken ,onuda kavgayla ziyan etmeyin derim

Ya bnce sen brz abartıyosn.Çünkü o laf anca şaka maksatlı söylenir.Aradığındada büyütme ki yine canınız sıkılmasn ztn az süreli konusuyosn askerdeyken ,onuda kavgayla ziyan etmeyin derim

haklısın canm nısanlım bıraz ses tonu dusuk konussun hemen moralım bozuluyo benım herseyı takıyorum bırazcık aradıgında uzatmıycam zaten :26:

demın aradı canm sıkkındı hemen sey dedı sogdun tabı benden gorucez zamanla bırakıcakmsn baska erkeklerlede mesajlasıyosundr falan fılan bızde tartıstık bu yuzden

boşver tatlım ya o orda hapis bırakmandan korkuyodur bana da okulladakiler senn şeyini kaldırdı tabi diyo kavga edince bunlar böle biz askerde olsak başkalarına bakıcaklar demekki bizden korkuyolar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…