93/3 asker yolu bekleyenler

Dedigin mantikli bncede.
Eger istanbulda calisacaksa orda duZeni kurmali bi daha kalkip sakaryada sil bastan duzen zor.
Ama masraf konusuna gelince sakaryada tek kalinca illaki yemekti oydu buydu masraf olr tabi

Dedigin mantikli bncede.
Eger istanbulda calisacaksa orda duZeni kurmali bi daha kalkip sakaryada sil bastan duzen zor.
Ama masraf konusuna gelince sakaryada tek kalinca illaki yemekti oydu buydu masraf olr tabi
yok canım aslında sakaryada tek kalmıcak anneside bununla kalıcak annesinin maaşıyla geçinip kendi parasını tekrar biriktirebiir yani ablalarının boş düşünceleri iste öföööfff

Duzelmissinz galiba sevndm hadi tatlım. Bozulmayin inş bidaha:)

düzeldik tatlım düzeldik anladım hata mi bizimkiler rahat biliyosun seni çok seviyolar kendi ailen gibi ol istiyorum dedi ben de dedim zaten 3 gn konuşuyoruz hemen dert anlatıyorum haklısın dedim sonunda anladın saol diye mesele haklı olup olmamam değil o askerdeyken bu kjadar şikayet etmemmiş bide ailesini kötüledm diye kızdı:26:

Evet erkekler ailesine laf söylenmesni sevmez tatlım. iyi yapmisinz bak konusarak sakince hersey halloluyor. Bizde konusmak sıkıntılarımzi paylasmak istiyoruz ama askerdeler iste herseyde anlatilmiyor.dikkat edersn sende tatlım anlamissin zaten yaklaşımını bu konuda.kavgasz gürültüsz günler geçirin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…