- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.541
bütün izinler + 5 gün fena yaptı senin şafağı
Ceza alınca dahada eklenecekler var gerideNese böle olcağı varmş yapck bşy yok.Ceza alırsa eklemicem ztn onuda snra sayarm artıdan
Biraz hızlı başladılar
Arazım nerelerdesin yahu
bizden iyilik, sen nasılsın?
Hosgeldinn nerelerdesin.bizde ayni sen anlat ne var ne yk:)Merhaba Kızlar nabersiniz. Ben yine uzun bir aradan sonra size merhaba diyorum. Nasılsınız ne var ne yok. Askerleriniz nasıl.
herkesler kavga etme dönemi yaşıyo sanırım :/ bizde dün tartıştık bizim konumuz daha farklı ama.samete ablaları askerden sonra istanbula gel istanbulda iş bul 1 yıl çalış düğün parası biriktir sonra sakaryaya gidersin tekrar diyorlar.bunu demelerinin sebebi istanbulda ablası öğretmen annesi onunla kalıyo hep birlikte burda kalalım tek ev olsun tek masraf olsun sende paranı rahat bırıktır diyorlar.sakaryada evlerı var aama sakaryada çalısınca bı ev masrafı daha olcak falan fln dıye...ama bende bunu istemıyorum direk sakaryaya evıne gelsın burda işini bulsun düzenını kursun istiyorum.çünkü 1 sene istanbulda çalışcak sonra tekrar burda iş bulabılecekmı telası olcak saçma geliyo bana direk burda kursun düzenını istiyorum.askerden öncede sakaryada annesıyle kalıyodu ablaları istanbuldaydı düzen buydu.şimdi ne diye böyle şeyler cıkartıyolar anlamadım.bnde samete karsı cıkınca tartışma basladı işte benmiyim saçma düşünen ???
Ceza alınca dahada eklenecekler var gerideNese böle olcağı varmş yapck bşy yok.Ceza alırsa eklemicem ztn onuda snra sayarm artıdan
Bu ceza isi kotu oldu ama dedign gbi byle olcagi varmis.insallah fazla eklenmez ustune
Aman aman bize masallah.
yani tekrar iş bulma stresi olcak hemde nişan yapma evresinde çok saçma ya...senin dediğin bence mantıklı 1 sene çalışıp gelecek sakaryada bir daha iş bakacak.. daha zor olur onun için.
ama ben bişey dediğimde ben herşeye karşı çıkıyor destek vermıyo gibi oluyorum.para biriktircek insan heryerde biriktirir isterse bencesen haklsıın tatlım 1sene çalış istanbulda sakaryada tekrar i,şsiz kal tekrar yeni düzen ara çok mantıksız
yok canım aslında sakaryada tek kalmıcak anneside bununla kalıcak annesinin maaşıyla geçinip kendi parasını tekrar biriktirebiir yani ablalarının boş düşünceleri iste öföööfffDedigin mantikli bncede.
Eger istanbulda calisacaksa orda duZeni kurmali bi daha kalkip sakaryada sil bastan duzen zor.
Ama masraf konusuna gelince sakaryada tek kalinca illaki yemekti oydu buydu masraf olr tabi
ama ben bişey dediğimde ben herşeye karşı çıkıyor destek vermıyo gibi oluyorum.para biriktircek insan heryerde biriktirir isterse bence
Az kaldi canm ya sizinde baksana 3 ay kadr kaldı 12 ay nerdeee 3 ay nerde:) siz gidinde gelsin artik sira bizeBende öle istiyorum ama bakalm artık sona dogru net şafak belli olur teskere tarihi belli olunca :44:
Biz gidelmde sıra size gelsin
evet tatlım size anlatıp rahatlıyorum zaten
Duzelmissinz galiba sevndm hadi tatlım. Bozulmayin inş bidaha:)
düzeldik tatlım düzeldik anladım hata mi bizimkiler rahat biliyosun seni çok seviyolar kendi ailen gibi ol istiyorum dedi ben de dedim zaten 3 gn konuşuyoruz hemen dert anlatıyorum haklısın dedim sonunda anladın saol diye mesele haklı olup olmamam değil o askerdeyken bu kjadar şikayet etmemmiş bide ailesini kötüledm diye kızdı:26:
sırf benım istemıcemı bılıyolar ablaları ondan böyle şeyler çıkartıyolar işte2 kuruş fazla biriktiricem diye kaç ay işsiz gezicek
biz onlar gibiyiz sanki bi de dün diyoki ben senden başkasına bakmadım yok bide baksaydın manyak mı ne ben bakıyo muyum onu mu dmeeye çalışıyo anlamadım
sizde düzelirsiniz konuşarak çözdük sonunda
ama haklı sevgilin, böyle kıyaslama gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?