- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.621
Aynen bende annem laf edıyordu artık otur da bı yuzunu gorelım dıye hergun sokakta gezmelerr tozmalarr ahh ah hatırlattın bak sımdı anılarım debrestı bende cok ozledım o gunlerı :26:
sen nerelisin canım okuyodun dimi neler yaparsın tanışamadık galibe sennle doğru düzgün
az kaldı dişimizi sıkıcaz artık başlamak bitirmenin yarısı
aynen canım tanısamadık aydınlıyım ben okuyorum ama 3 haftam kaldı okulum bıtıyor samsundayım su andasen nerelısın canım
izmirliyim hayatım tanışmıştık galiba aklımda kalmaz benm hiç bişey çok sorarım bi şeyi kusura bakma:26: hatta son senndi galiba
Aynen tatlım biticek sonunda
aa evet tanıstık canım hatırladım bende sende okuyodun evden gıdıp gelıyodn hatta
9 dakika kaldı bir gün daha bitiyor
aynen aynen neyse ikimzde unutkanız
cok sukur bıtsınde 1 gunumuz daha eksılsınders fılan calısabılıyomusn tatlım benım kafam hep tele gıdıyo ne zaman arıycak dıye dusunmekten ders calısamıyorum
Kafamı bıraktılar bızde
ya bide bizim taşınma işi çıktı dert yokmuş gibi bu hafta pek bişey yapamadım ama derslerim iyi genel olarak kafamı verebiliyorum benmki ezber değil çizim ya hep ellerim çalışıyo anlıcan
nereye tasınıyonuz kız ızmırın ıcınde bı yer mıiyi barı tatlım sevındım valla benmde genel olarak ıyıde bakalım artık son sınavlarım iyi olur inş
aynen tatlım ya ama bu benm normal halim
benm de ısım hafızam yok hemen unutuyorum sıma olarak hatırlarım ama ısımlerı hep unutuyorum
kız sık dişini yine aynı semt daha büyük bi eve hayatım 170 m2 napıcaksak artık o evi 2 gündüğr yerleri siliyorum bitmedi valla
aynen tatlım ya sorma gittiğim yeride hemen unuturum bulamam hiç çok unutkan biriyim
Kıyamam hayatım yenı evın ısı cok olur valla bılıyorum allah kolaylık versın
oluyo oyle herkesde bende cogu zaman unutuyorum gıttıgın yer cok onemlı bı yer degılse ınsan unutuyo
aynen canım ya tamda okulun son haftaları yarın eşyalar gidicek snra ellemicem hiç bi yeri valla zmanla düzeltiriz artıkd erslerime ağırlık vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?