- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.601
millet neredesiniz????
ilişki eskidikçe artık takmıyolarmış pek ama ben kıskanılmayı seviyorum ya hiç kıskanmasa acaba artık beni beğenmiyo mu derimtatlım evlensek bıle bunlar boyle dusunmeye devam ederler bu seferde ıs yerınde bırımı var dıye dert yanarlar bu ısın sonu yok yanı
şimdi konuştuk yinede klubde kızlar bana hakverdi dedim ama güzel güzel söyledim oda hayırlısı bi gelıyımde diyo :)
ilişki eskidikçe artık takmıyolarmış pek ama ben kıskanılmayı seviyorum ya hiç kıskanmasa acaba artık beni beğenmiyo mu derim
benmki gezmeme bi ton laf ediyo doğru düzgün arkadaşımda yok bütün yaz oturucam evde
Bende oyle derım de kıskanclıgında bı dozu olmalı ama yerıne gore yanı
Aklı kalıyodur ondan oyle dıyodur da butun gun evde otur otur napcan sende canım
askerde arttı ama naci kıskanç biri öle kabul ettim onu ben umarım braz hafifler ama:26:
bi yere gidince haber ver diyoda nerden görüp haber vericem arkadaşıma gittim demedim hiç gittiğimde söledm bişey dmedi ama bakalım aramız bozulur diye gittiğim yerleri sölemiyorum çoğu zman:26::26:
yok tatlım hafıflemez oyle gıder yapısı oyle demek benımkınınde sakın bı yapısı var takmıyo hıc bıseyı askere gıttı hala oyle bısı degısmedı yanı bole gıdermı bılmıyorum zaman gosterıck artık
canım sen soyle yıne de sonra bırınden duyar ya da agzından kacar neden soylemedn yalanmı atıyosun dıye daha kotu olur allah korusun :18:
memnunsan sorun yok tatlım
kaçıyo zaten bazen o da sıkmasın beni söliyim söle diyip duruyo sölemem kafama kakar uğraşamam zaten o gelnce başkasını istemiyorum askerdeykende her gün gezdiğim yok arada 1 2 saat uğruyorum arkadaşlarıma
en iyisini yapıyosun, havalar da güzelleşti, zaman geçmiyor evde!
ben de bi tatsızım, ağlamıyorum ama ne mutluyum ne mutsuz.. hislerimi almışlar gibi....
raşit çok sıkıldı özellikle aşçılıktan. hava ısındıkça ocak başında durmak işkence olacak diyor.
bi de sürekli içeride.
diğer askerler nöbete, devriyeye gidiyor, bizimki sürekli mutfakta kapalı.
o yüzden de bunaldı, bırakmak istiyor mutfağı ama yerine geçecek kimse yokmuş.
bi de özlem tavan yaptı artık.
biz daha 1.5 ay önce görüştük ama onun özlemi bana olduğu kadar evine, aile hayatımıza falan..
yani sosyal yaşama geri dönmek isteği ağır basıyor artık...sabır işte bundan önceki 9 ay gibi yine sabırdan başka çare yok
Bazen sorun oluyo tabı sakınlıgı ama yapcak bısı yok adamın yapısı ole bu saatten sonra degısmez
ah bi gelse başkasını gözüm görmezdi zaten gezmekten tozmaktan başka yere gidicek vaktim bile yoktu eve 10da gelir 9da giderdim otel gibi kullanırdım çok özledim o günleri çoooookAmann pembe yalan bunlar bısı olmaz agzınızın tadı bozulmasın onemlı olan o askerden gelınce hersey duzene gırer nasıl olsa
kübi ya kendi kendimize konuşmamız falan tamamen aynı :)
böyle ne çabuk karalanıyosunuz ama böyle geçmiyosunuz ki deyip konuşuyorum ben de :)
biriktirmek kesinlikle daha eğlenceli.
ama türkiye haritamı günlük işaretliyorum
sennki aşırı sakin ebnmki aşırı kıskanç her şeyin aşırısı zarar işte
ah bi gelse başkasını gözüm görmezdi zaten gezmekten tozmaktan başka yere gidicek vaktim bile yoktu eve 10da gelir 9da giderdim otel gibi kullanırdım çok özledim o günleri çoooook
Zarar tabı ama napalım sevıyoruz ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?