- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.761
hahaha pardon karıştırdım ben:)) aynı şeyleri hissediyoruz ama karşılıklı
Ya altında cok riskli bi yükseliyo bi düşüyo bn gıcık oluyorm o işeAma sen iyi düşünmşsn kendi huyunu bildigin için.Ben genelde bi kenara koyuyorm yada banka hesabımda duruyo o para yokmş gibi davranıyorm
İçim daralıyo Kübb okudukça
naber gençler???
Sorma bnmde.aman sus kubra diyorm bakmadan geciyorm falan byle bi durum var bnde:)
Bu son izin cok etkiledi beni ya oyle alismisim ki 10 gun boyunca her gun yanimdaydi, simdi hayal oldu. Dün yanimdaydi bugun Izmirdeoff aynen Handecim vedalara tahammülümüz kalmadı artık hem de hic
Aynen oyle Ececim bu izinlerin gelme kismi iyi de gitme kismi fenaSimdi bitirmeye az kaldi diyoruz da bi zamanlar plakalarin hayalini kurardim cabuk gececek gibi gelirdi simdi de nasil gecicek plakalar diyorum, onlar donene kadar bize 1 gun safak bile bir yil gorunur
Ufff ck sıkıcı bi aksamm.evde tek basimayim.bunalima bagladm.agladim hayal kurdum resimlere baktm.emre icn tuttugum deftere yzdm brzda.byle bi durum yani:)
Snden nabr:)
Ahaha idare edicez artık, şunun şurasında tezkereye ne kaldı
Hımm en azından çok uzak değilsiniz kuzumNe güzel gitmişsinde
Bende İstanbul'da yaşıyorum. Sevdiğime sadece 4,5-5 saat mesafedeyim çok şükürrr
Evet yarın büyük gün ama inşallah açıklarlar. Sevdiğim ya cuma yada haftaya açıklanacak dedi ama bir başka topiktede asker yarenleri hep cuma demişler. Sanırım herkesin aynı zamanda açıklanır bilemiyorum yani :26: Ay inşallah açıklanırda
Heyecan, hüzün, sabırsızlık hepsi karıştı
şu teskereyi bi alalım da, gerisi allah kerim devrelerim
Ahaha idare edicez artık, şunun şurasında tezkereye ne kaldı
plakalardan hala mutluyum ben ama bi süre sonra bu da sıkacak ve yetmeyecek sabretmeye eminim ki..
bıktım hayal kurmaktan kübra yaa
hayallerle beraber sabırsızlanıyorum.
hemen olsun hemen gelsin istiyorum.
şafak sıkıştırması mı neyse adı bence yavaş yavaş başladı bizde :26:
şu teskereyi bi alalım da, gerisi allah kerim devrelerim
Yakin zamanda bozdurmayi dusunmuyorm en azindan bi birikim yapmis oluyorm iste:)maas hesabimda tutamiyorm parayi o yzdn ayri bi hesap acmayi dusunuyorm.ing bankin turuncu hesabi kafama yatti.istedign kdr yatirabiliyosn ve atm den cekip banka kartiyla harcama sansinda ykmus.bu iyi geldi bana.brz nakit koyup baslamayi dusunuyorm aklimda oda:)hem altin hem para birikimim olr diye dusndm:)bi kredi kartimida sifirladm unuttum onu cok sukur:)nişan islerinde belki lazim olabilir diye dusunuyorm
Günaydın kızçeleeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?